Lionel Messi, nu bij PSG.
Volledig scherm
Lionel Messi, nu bij PSG. © Photo News

Barcelona-voorzitter Laporta: “Ik hoopte dat Messi hier gratis wilde spelen”

Buitenlands voetbalFC Barcelona-voorzitter Joan Laporta had afgelopen zomer gehoopt dat Lionel Messi voor niks bij de club zou blijven voetballen. De Catalanen hadden vanwege een grote schuldenlast geen geld meer om hem te betalen. De Argentijnse vedette vertrok naar Paris Saint-Germain.

10 reacties

 • yvo mast

  2 maanden geleden
  Hoop doet leven maar als je nog niet beseft dat dit ijdele hoop is dan ben je geen coach van een professionele ploeg waar niks gratis is.
 • Jeroen DeBaere

  2 maanden geleden
  1. Gratis mocht niet. 2. Zelfs als het mocht, NIEMAND werkt gratis. 3. Barcelona is in de fout gegaan, niet Messi
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  De liefde stopte samen met het geld! Hij valt nu toch ook door de mand bij psg! Hij is nog wel goed maar hij zit niet op het niveau van een lukaku of Ronaldo dat kan nog komen maar verwacht het niet! Bij barca werd de ploeg rond hem gemaakt bij psg is dat anders!
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Als hij “gratis” voor Barca zou mogen spelen verdiende hij nog altijd zeer veel miljoenen met bepaalde rechten op kledij, schoenen, foto rechten enz. Hij wou dus een laatste gigantische deal.
 • Dirk Tuymans

  2 maanden geleden
  Gratis mocht niet van de Spaanse bond. Dat vooral real-gezind is natuurlijk. Het moest minimaal het halve loon zijn van het jaar ervoor.
 1. Football Talk. Deinze naar tweede plek in 1B - 15.000 tickets voor Dortmund-Bayern op halfuur uitverkocht
  Voetbal

  Football Talk. Deinze naar tweede plek in 1B - 15.000 tickets voor Dort­mund-Bay­ern op halfuur uitver­kocht

  Op de 14de speeldag van de 1B Pro League keken Deinze en Virton elkaar in de ogen. Deinze won de openingswedstrijd van de speeldag overtuigend met 3-0. Dylan De Belder opende de score voor de thuisploeg in de 51ste minuut. Pas in de slotfase van de wedstrijd kon Deinze de overwinning veiligstellen. De Belder maakte zijn tweede van de avond in de 86ste minuut, Mertens zette in de toegevoegde tijd de 3-0-eindscore op het bord.