Gerard Piqué.
Volledig scherm
Gerard Piqué. © AFP

Barcelona-verdediger Piqué deelt screenshot van salaris om ongelijk journalist te bewijzen

Buitenlands voetbalEen opvallende tweet van Gerard Piqué (34). De Barcelona-verdediger plaatste een screenshot van zijn bankrekening om zijn gelijk te halen in een discussie rond zijn loon. Een journalist van Mundo Deportivo beweerde dat Piqué vorig jaar 28 miljoen euro zou hebben verdiend. Piqué zelf reageerde met een bedrag van 2.328.884,39 euro, wat de helft van z’n jaarloon moet zijn. 

25 reacties

 • Dries Dumoulin

  4 maanden geleden
  Dat kan hij wel zeggen ik ken mensen die bandwerk doen en twee bankrekeningen hebben dus hij zal wel verschillende rekeningen hebben goe geprobeerd !
 • guy raeymakers

  4 maanden geleden
  Dat zal zijn maandlloon geweest zijn denk ik :)
 • Leopold Vanhoof

  4 maanden geleden
  Als hij zo weinig verdiend kan hij misschien beter gaan werken als fabrieksarbeider. In België vraagt men er nog.
 • Patrick Vriends

  4 maanden geleden
  Blijf weg van het voetbal gedaan met die grote show !
 • Tom Caers

  4 maanden geleden
  Nog steeds 2.3 miljoen teveel op jaarbasis. Je bent maar een shotterke eh man,eigenlijk beteken je niets meer dan een modale arbeider en hoef je ook niet beter verloond te worden. Voetbal zou beter terug een hobby sport worden ipv een bedrijf puur voor geldgewin. 😔
 1. Voetbalmakelaar Mino Raiola op 54-jarige leeftijd overleden, zo bevestigt zijn familie
  Play
  Voetbal
  4

  Voetbalma­ke­laar Mino Raiola op 54-jarige leeftijd overleden, zo bevestigt zijn familie

  Voetbalmakelaar Mino Raiola is op 54-jarige leeftijd overleden. De Nederlander met Italiaanse roots was al enige tijd ziek. Raiola was een van de meest gereputeerde zaakwaarnemers en behartigde de belangen van onder anderen Zlatan Ibrahimovic, Erling Braut Haaland en Paul Pogba. Eerder deze week bleken geruchten over de dood van de makelaar nog verkeerd, nu wordt het trieste nieuws bevestigd door de familie via het Twitter-account van Raiola.