Japanese football club Vissel Kobe's new player Thomas Vermaelen of Belgian poses with his new uniform during a press conference at Noevir Stadium in Kobe on July 27, 2019. (Photo by Kazuhiro NOGI / AFP)
Volledig scherm
Japanese football club Vissel Kobe's new player Thomas Vermaelen of Belgian poses with his new uniform during a press conference at Noevir Stadium in Kobe on July 27, 2019. (Photo by Kazuhiro NOGI / AFP) © AFP

Barcelona klopt zusterploeg Vissel Kobe, aanwinst Vermaelen speelt nog niet mee

Buitenlands voetbalFC Barcelona heeft zaterdag in het Japanse Kobe een oefenduel tegen het plaatselijke Vissel Kobe met 2-0 gewonnen. Invaller Carles Perez Sayol (59. en 86.) zorgde voor beide doelpunten. Bij Vissel Kobe deed aanwinst Thomas Vermaelen, van wie in de voormiddag de overgang afgerond werd, nog niet mee.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”