ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

“Barcelona is enige club die topspelers kan kopen zonder geld te hebben”: Bayern-coach Nagelsmann haalt uit na transfer Lewandowski

Buitenlands voetbalRobert Lewandowski (33) is sinds deze week een Barcelona-speler. Een transfer met een zure nasmaak voor Julian Nagelsmann, trainer van Bayern München. Hij stelt zich serieuze vragen over hoe het financieel noodlijdende Barça toch zijn topspits kon wegplukken.

8 reacties

 • Karel Dierckx

  2 maanden geleden
  Je kan Lewandowski een mooie transfer gunnen en tegelijkertijd je vragen stellen bij de financiële toestand van Barcelona. Zeker wanneer er een grote kans is dat je datzelfde Barcelona gaat tegenkomen in de Champions League.
 • Peter Schelkens

  2 maanden geleden
  Enkele jaren terug moesten we de Spaanse banken rechthouden of het land was bankroet. Maar ze kunnen wel transfers doen van 100 miljoen. Doek die handel op en ja ik ben wel voetbalfan.
 • Didier Heggerick

  2 maanden geleden
  Tijd da fifa eens regeltjes opstelt die global gelden ,geen transfersommen meer boven de 30 miljoen geen maandlonen meer van boven de 100 000€ ,en max 3 buitenlanders in team ,zal veel fairder gaan en zullen meer spelers in eigen land hun competitie versterken !
 • Linda Remans

  2 maanden geleden
  Dat is al jaren bezig, Real en Barcelona zijn normaal al jaren failliet, dat niets met deze transfer in casu te maken, dit is een regelrechte aanfluiting van ploegen die wel correct handelen.
 • Pieter Vandenbergh

  3 maanden geleden
  Financial fair play van UEFA is al vaak dode letter gebleken.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.