Xavi.
Volledig scherm
Xavi. © AFP

“Barcelona bereikt akkoord over terugkeer Xavi”, trainer Barça B neemt in tussentijd fakkel over

Primera DivisionHet lijkt een kwestie van tijd alvorens FC Barcelona clublegende Xavi (41) aankondigt als nieuwe hoofdcoach. Volgens Spaanse media bereikte de club al een persoonlijk akkoord met de Spanjaard om de ontslagen Ronald Koeman op te volgen. In afwachting van Xavi neemt Barça B-coach Sergi Barjuan tijdelijk de fakkel over.

15 reacties

 • Raoul Baert

  1 maand geleden
  Vroeger was het voor de trainers van Barcelona gemakkelijk. In de kleedkamers moest je maar één ding zeggen aan de spelers: "zodra je de bal hebt geef je hem aan Messi".
 • jan wuyts

  1 maand geleden
  Nog vandaag op tv gehoord van Gert Verheyen je moet trainer worden als uw ploeg er ook de spelers voor heeft anders word het uw ondergang een wijze raad.
 • Pieter martens

  1 maand geleden
  De vraag is hebben ze wel goei spelers ??. Wat je niet hebt kun je niet geven.
 • ronald de weze

  1 maand geleden
  Met zulke 2 rangsspeler kan zelfs de beste trainer er niets van terechtbrengen !!
 • Gilbert Hermans

  1 maand geleden
  Als men de goede spelers uit geldnood, een gevolg van hoogheidewaanzin, moet verkopen is dit het gevolg. Arme Xavi.
 1. Veel lof voor Messi in internationale sportkranten, Duitsers furieus om tweede plaats Lewandowski: “Schandalige verkiezing”
  Play
  Gouden Bal
  25

  Veel lof voor Messi in internatio­na­le sportkran­ten, Duitsers furieus om tweede plaats Lewandow­ski: “Schandali­ge verkiezing”

  Niet Robert Lewandowski, maar Lionel Messi heeft de Ballon d’Or van 2021 gewonnen. De Argentijn van PSG haalde het nipt van de Poolse doelpuntenmachine en pakte de prijs al voor de zevende (!) keer. Daar kunnen ze in de internationale sportkranten globaal gezien mee leven, al geldt dat niet voor het Duitse BILD. “Lewandowski is bedrogen”, klinkt het scherp.