Xavi.
Volledig scherm
Xavi. © AFP

“Barcelona bereikt akkoord over terugkeer Xavi”, trainer Barça B neemt in tussentijd fakkel over

Primera DivisionHet lijkt een kwestie van tijd alvorens FC Barcelona clublegende Xavi (41) aankondigt als nieuwe hoofdcoach. Volgens Spaanse media bereikte de club al een persoonlijk akkoord met de Spanjaard om de ontslagen Ronald Koeman op te volgen. In afwachting van Xavi neemt Barça B-coach Sergi Barjuan tijdelijk de fakkel over.

15 reacties

 • Raoul Baert

  1 jaar geleden
  Vroeger was het voor de trainers van Barcelona gemakkelijk. In de kleedkamers moest je maar één ding zeggen aan de spelers: "zodra je de bal hebt geef je hem aan Messi".
 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  Nog vandaag op tv gehoord van Gert Verheyen je moet trainer worden als uw ploeg er ook de spelers voor heeft anders word het uw ondergang een wijze raad.
 • Pieter martens

  1 jaar geleden
  De vraag is hebben ze wel goei spelers ??. Wat je niet hebt kun je niet geven.
 • ronald de weze

  1 jaar geleden
  Met zulke 2 rangsspeler kan zelfs de beste trainer er niets van terechtbrengen !!
 • Gilbert Hermans

  1 jaar geleden
  Als men de goede spelers uit geldnood, een gevolg van hoogheidewaanzin, moet verkopen is dit het gevolg. Arme Xavi.
 1. "Ik herken Man City niet meer": Guardiola ondanks gewéldige tweede helft tegen Spurs spijkerhard voor al wat blauw en wit is
  Play
  Premier League
  1

  "Ik herken Man City niet meer": Guardiola ondanks gewéldige tweede helft tegen Spurs spijker­hard voor al wat blauw en wit is

  Een spectaculaire - en levensbelangrijke - ommekeer. Manchester City, waar Kevin De Bruyne negentig minuten op de bank bleef, kietelt leider Arsenal weer na een gewéldige tweede helft tegen Tottenham (4-2). Maar Pep Guardiola? Die was allerminst onder de indruk. Meteen na afloop, in een babbel met de rechtenhouders, viseerde hij al wat blauw en wit was.