Bale.
Volledig scherm
Bale. © Photo News

Bale twijfelt aan toekomst als Welsh international: “Misschien wel bezig aan laatste campagne”

Buitenlands voetbalGareth Bale is bij Wales mogelijk aan zijn laatste kwalificatiecampagne bezig, zo gaf de aanvaller van Real Madrid, die tot het einde van het seizoen verhuurd is aan zijn ex-club Tottenham Hotspur, toe.

0 reacties

 1. Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Season-award, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet
  Premier League

  Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Sea­son-a­ward, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet

  Kevin De Bruyne is één van acht genomineerden voor de Premier League Player of the Season award. De middenvelder van Manchester City kan de trofee een tweede keer winnen. Twee jaar geleden kwam hij in de poll bij de fans, een expertenpanel en de twintig clubkapiteins, als winnaar uit de bus. Vincent Kompany (2012) en Eden Hazard (2015) zijn de andere Belgen op de erelijst.
 2. Thibaut Courtois (“met een colaatje”) deelt uitzinnige titelvreugde op spelersbus van Real Madrid, vriendin Mishel geniet mee
  Play
  Time-out
  4

  Thibaut Courtois (“met een colaatje”) deelt uitzinnige titelvreug­de op spelersbus van Real Madrid, vriendin Mishel geniet mee

  Belgen aan het feest in Madrid. Thibaut Courtois en Eden Hazard pakten elk hun vijfde landstitel in het buitenland. Courtois liet zijn volgers op sociale media meegenieten van het feestgedruis, zeker toen de spelersbus door de straten van de Spaanse hoofdstad reed en de menigte op de Plaza de Cibeles uit de bol ging. Courtois: “Nu kan ik de titel vieren met mijn gezin. Dat maakt het speciaal.”
 3. Fans West Ham slaan Duitse radiocommentatoren tijdens live uitzending op hoofd en rukken koptelefoon af
  Play
  Time-Out

  Fans West Ham slaan Duitse radiocom­men­ta­to­ren tijdens live uitzending op hoofd en rukken koptele­foon af

  “We worden hier aangevallen. Ze gooien mijn koptelefoon op collega Tim.” West Ham heeft net gelijkgemaakt tegen Frankfurt, maar enkele heethoofden uiten hun vreugde door twee Duitse radiocommentatoren van ARD tijdens hun live uitzending aan te vallen. Pas na de pauze konden ze in veiligheid gebracht worden. “Mijn dromen over het Engelse voetbal zijn verbrijzeld”, aldus een van de Duitse reporters.