Ezequiel Garay lijkt zich af te vragen hoe Axel Witsel zijn doelpunt nu weer geflikt heeft.
Volledig scherm
Ezequiel Garay lijkt zich af te vragen hoe Axel Witsel zijn doelpunt nu weer geflikt heeft. © REUTERS

Axel Witsel staat opnieuw aan het kanon bij Zenit

Het Russische Zenit Sint-Petersburg heeft op de zeventiende speeldag in de Russische competitie in het eigen Petrovskistadion vlotjes FK Krasnodar afgedroogd met 4-0. Rode Duivel Axel Wistel pikte opnieuw zijn goaltje mee. Na 56 minuten verschalkte hij Krasnodar-goalie Andrey Dikan voor de 2-0.

 1. Lonen in de Serie A: Romelu Lukaku grootverdiener bij Inter, Dries Mertens het nummer drie bij Napoli
  Serie A

  Lonen in de Serie A: Romelu Lukaku grootver­die­ner bij Inter, Dries Mertens het nummer drie bij Napoli

  Net zoals vorig seizoen doen slechts twee spelers beter. Romelu Lukaku (27) moet in de Serie A alleen de ongenaakbare Cristiano Ronaldo en de Nederlander Matthijs de Ligt laten voorgaan wat betreft vast jaarsalaris. Dat schrijft de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport. Ronaldo is nog altijd - niet geheel verrassend - de absolute grootverdiener met een jaarsalaris van 31 miljoen euro. Dries Mertens gaat er dankzij zijn contractverlenging wat op vooruit in Napels. Alle bedragen hieronder zijn netto. Zonder tekengelden, portretrechten en prestatiegerichte bonussen.
 1. Courtois steekt Zidane hart onder de riem: “We maakten goals zoals de trainer ze had voorspeld”
  Play
  La Liga

  Courtois steekt Zidane hart onder de riem: “We maakten goals zoals de trainer ze had voorspeld”

  Met een geweldige reflex op een al even geweldige poging van Lionel Messi had Thibaut Courtois zijn aandeel in de 1-3-zege van Real in de Clásico. In vlekkeloos Spaans benadrukte ‘El Muro Belga’ de prima teamspirit die heerst in de kleedkamer van ‘de Koninklijke’. En stak hij Zidane, na nederlagen tegen Cadiz en Shakhtar een geplaagde coach, nog even een hart onder de riem. “Dit shirt en dit embleem eist dat we elke wedstrijd het maximum geven. Vandaag heeft de ploeg veel gelopen, na twee zwakke wedstrijden. Het is geen makkelijke week geweest. We maakten vandaag doelpunten zoals de trainer ze had voorspeld. De ploeg staat achter de coach. De eenheid in de kleedkamer was nooit gebroken. Maar nu moeten we dinsdag ook winnen bij Gladbach.”