Teleurstelling overheerst bij Atlético Madrid.
Volledig scherm
Teleurstelling overheerst bij Atlético Madrid. © AFP
Levante UD LEV
1
EINDE
1
Atlético Madrid ATM
 • 17' Goal Enis Bardhi
 • Marcos Llorente Goal 37'

Atlético Madrid komt bij Levante niet verder dan gelijkspel, bleke Carrasco na een uur vervangen

La LigaAtlético Madrid beet de tanden stuk op Levante. De leider kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel en verzuimde zo om de voorsprong op stadsgenoot Real uit te breiden naar acht punten. Rode Duivel Carrasco speelde een anonieme partij en werd iets na het uur gewisseld.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. “Ik moet vechten voor mijn zoontje, voor mijn broer, voor iedereen”: Lukaku roept social media-CEO’s op om samen online haat halt toe te roepen
  Play
  Voetbal
  29

  “Ik moet vechten voor mijn zoontje, voor mijn broer, voor iedereen”: Lukaku roept social me­dia-CEO’s op om samen online haat halt toe te roepen

  ‘t Is hoog tijd voor verandering, vindt ook Romelu Lukaku. In een gesprek met CNN roept de spits de CEO’s van de sociaalnetwerksites op om samen te zitten, ook met voetballers zelf, om te bekijken hoe er paal en perk kan worden gesteld aan online mishandeling en haat. Net als veel van zijn collega’s was Lukaku daar in het verleden al slachtoffer van.