Arjen Robben.
Volledig scherm
Arjen Robben. © Pro Shots / Erik Pasman

Arjen Robben (37) hakt knoop door en stopt met voetballen: “Een heel moeilijke keuze”

Buitenlands voetbalArjen Robben (37) stopt met voetballen. Dat laat hij weten op social media. “Ik heb besloten te stoppen met mijn actieve voetbalcarrière. Een heel moeilijke keuze. Ik wil iedereen bedanken voor alle hartverwarmende steun.”

9 reacties

 • Lucas Theophiel

  2 maanden geleden
  Zeker een mooie mens !!!
 • Jean Eeckelaers

  2 maanden geleden
  We zullen je nooit vergeten, jij was de enige en echte man van glas
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  Heel grote meneer enorm veel respect voor hem.
 • Patrick Rasschaert

  2 maanden geleden
  Geen slechte voetballer maar iedere verdediger moest opletten voor zijn schwalbes
 • bart Bollen

  2 maanden geleden
  Zou tijd worden, best een mooie carrière gehad bij Bayern maar te fragiel.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. PSG-directeur Leonardo is in aanloop naar duel tegen Club weer scherp voor Real: “Niet blij met hun gedrag”
  Buitenlands voetbal

  PS­G-directeur Leonardo is in aanloop naar duel tegen Club weer scherp voor Real: “Niet blij met hun gedrag”

  Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn geen dikke vrienden na de afgelopen transfermercato. De Spaanse topclub probeerde vorige maand Kylian Mbappé (22) weg te kapen bij PSG, dat een bod van liefst 180 miljoen weigerde. En dat voor een speler die na dit seizoen einde contract is. “Niemand denkt aan een PSG zonder Mbappé”, zegt sportief directeur Leonardo aan ‘Canal + France’ in aanloop naar het Champions League-duel tegen Club Brugge.