Andy Najar tovert: ex-Anderlechtspeler zet Matuidi te kijk met panna én pakt nadien uit met heerlijke Zidane-beweging

Buitenlands voetbalTerwijl bij ons het EK centraal staat, wordt er in de Amerikaanse MLS intussen vlijtig verder gevoetbald. Het DC United van ex-Beerschot-coach Hernán Losada won vandaag met 1-0 van Inter Miami, de club van David Beckham. Eén van de uitblinkers was ex-Anderlecht-speler Andy Najar (28), die uitpakte met een schitterende actie. 

0 reacties

 1. Reporting for duty: Kevin De Bruyne meldt zich weer op training bij Man City
  Premier League

  Reporting for duty: Kevin De Bruyne meldt zich weer op training bij Man City

  De meeste Rode Duivels staan al een week of langer weer op een oefenveld, maar vandaag hervatte ook Kevin De Bruyne de trainingen bij Manchester City. Pep Guardiola gunde de Speler van het Jaar in de Premier League een maand verlof na de uitschakeling op het EK. Tijd die hij kon gebruiken om de batterijen op te laden. Vorige zomer kon hij niet weg, omdat vrouw Michele hoogzwanger was van dochtertje Suri. De Bruyne heeft wel eens geklaagd dat hij sinds het WK in 2018 nauwelijks vakantie heeft gehad.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.