Messi.
Volledig scherm
Messi. © Photo News

“Anders was club in januari failliet”: Barcelona heeft principeakkoord met Messi en co over forse loonsverlaging

Buitenlands voetbalBarcelona heeft met zijn spelers een principeakkoord bereikt over een totale loonsverlaging van 122 miljoen euro. Dat deelde de Catalaanse club mee. Daarnaast worden variabele vergoedingen, goed voor 50 miljoen euro, gespreid over een periode van drie jaar.

8 reacties

 • Baldr VanHoek

  2 maanden geleden
  Als ze hun contractuele verplichtingen nakomen zijn ze failliet. Dat wilt dat een Europese supercompetitie organiseren tussen failliete clubs? De huidige is te gewoon want de “kwaliteit” ontbreekt... of hoe financiël politiek de zaken totaal op zijn kop zet. Wordt verwacht... de tweede bankcrisis die alle waarden gaat herzien. Gelukkig is covid19 nog om de afleiding te verzorgen.
 • Luc Van den Bulcke

  2 maanden geleden
  Alle grote clubs zijn virtueel failliet maar worden door de grote massa nog een beetje levend gehouden! Jaren aan een stuk competitievervalsing ten opzichte van de armere clubs, ik hoop dat er ooit eens een afstraffing komt van hun gangsterbeleid!
 • Luc Devriese

  2 maanden geleden
  Het is bij alle voetbalclubs hetzelfde zowel in provinciaal voetbal als in de hogere klasse toch worden enorme bedragen betaald aan spelers waar de belastingbetaler voor opdraait niet alleen omdat er weinig of geen belasting betaald wordt op hun inkomsten maar ook omdat er veel zwart geld circuleert bij sponseringen en via de stad nog eens aan alle clubs enorme bedragen aan subsidies worden toegekend
 • john dewit

  2 maanden geleden
  Ik denk dat er veel clubs met water tot aan de neus staan !
 • Frederic Speciale

  2 maanden geleden
  Ik zit thuis door corona te weinig werk verdien al meer dan een 800 minder per maand, en firma auto moeten afgeven ,en die gaan zagen zeker cut voetballer
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"