De voorpagina van MARCA vandaag.
Volledig scherm
De voorpagina van MARCA vandaag. © Rv

“Ancelotti scherp voor Hazard”: opvallende uitspraken van Real-coach ook groot uitgesmeerd op cover MARCA

Buitenlands voetbalDe situatie van Eden Hazard bij Real Madrid wordt alsmaar zorgwekkender. Coach Carlo Ancelotti wond er gisteren op de persbabbel geen doekjes om: “Hij heeft een trainer die andere spelers verkiest”, klonk het. Uiteraard zijn de uitspraken vandaag ook voorpaginanieuws in Spanje.

55 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Die coach heeft gewoon gelijk ...die verteld de waarheid helaas ...🙄 Hazard zal nooit meer 100% worden vrees ik ... Zo'n speler kan je nu niet meer gebruiken Toch iets positief zijn vete loon loopt verder natuurlijk ...! Net als Kompany destijds porceleine benen eh ...
 • Van helshoecht Lisette

  1 jaar geleden
  Eindelijk een trainer die de waarheid spreekt
 • Kristof Van Impe

  1 jaar geleden
  mja, op de bank of op het veld, hij zal toch zijn centen krijgen
 • Marnix Malone

  1 jaar geleden
  Hij doet me meer en meer aan Franck Ribery denken. Geef hem vertrouwen en laat hem gewoon zichzelf zijn, dan dartelt ie op zijn best. Zet hem onder druk en hij gaat eronder gebukt. Contraproductief die aanpak van Ancelotti.
 • Petet Coenegrachts

  1 jaar geleden
  Als hij fit is en zonder die druk speelt hoort hij nog steeds bij de wereldtop. Wij Belgen zijn super goed in het afbreken van onze sporters. Kijk naar onze noorderburen mochten die zo spelers hebben als België zij zouden de hemel ingeprezen worden.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.