De voorpagina van MARCA vandaag.
Volledig scherm
De voorpagina van MARCA vandaag. © Rv

“Ancelotti scherp voor Hazard”: opvallende uitspraken van Real-coach ook groot uitgesmeerd op cover MARCA

Buitenlands voetbalDe situatie van Eden Hazard bij Real Madrid wordt alsmaar zorgwekkender. Coach Carlo Ancelotti wond er gisteren op de persbabbel geen doekjes om: “Hij heeft een trainer die andere spelers verkiest”, klonk het. Uiteraard zijn de uitspraken vandaag ook voorpaginanieuws in Spanje.

55 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Die coach heeft gewoon gelijk ...die verteld de waarheid helaas ...🙄 Hazard zal nooit meer 100% worden vrees ik ... Zo'n speler kan je nu niet meer gebruiken Toch iets positief zijn vete loon loopt verder natuurlijk ...! Net als Kompany destijds porceleine benen eh ...
 • Van helshoecht Lisette

  1 maand geleden
  Eindelijk een trainer die de waarheid spreekt
 • Kristof Van Impe

  1 maand geleden
  mja, op de bank of op het veld, hij zal toch zijn centen krijgen
 • Marnix Malone

  1 maand geleden
  Hij doet me meer en meer aan Franck Ribery denken. Geef hem vertrouwen en laat hem gewoon zichzelf zijn, dan dartelt ie op zijn best. Zet hem onder druk en hij gaat eronder gebukt. Contraproductief die aanpak van Ancelotti.
 • peter coenegrachts

  1 maand geleden
  Als hij fit is en zonder die druk speelt hoort hij nog steeds bij de wereldtop. Wij Belgen zijn super goed in het afbreken van onze sporters. Kijk naar onze noorderburen mochten die zo spelers hebben als België zij zouden de hemel ingeprezen worden.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.