Lionel Messi beleefde nog niet al te veel plezier aan zijn overstap naar PSG.
Volledig scherm
PREMIUM
Lionel Messi beleefde nog niet al te veel plezier aan zijn overstap naar PSG. © AFP

Amper één goal in Ligue 1 en “geen respect voor de trainer”: dit seizoen dreigt het slechtste in 15 jaar te worden voor Lionel Messi

Buitenlands voetbalDaar was-ie dan plots weer begin deze week op het Camp des Loges in Parijs. Zijne Koninklijke Hoogheid Lionel Messi (34) -  eindelijk hersteld van een coronabesmetting - traint weer met de groep bij PSG. De tijd rijp voor een doorstart na een maand afwezigheid? Cijfermatig hangt het slechtste seizoen in bijna vijftien jaar tijd boven z’n hoofd. En ook de kritiek blijft niet uit. 

25 reacties

 • Andy Van Daare

  3 maanden geleden
  AUGUSTIN GHIJSELS : Verra van "kilometers" de betere, Christiano doet het bij ELKE club, dit kan je van Messi niet zeggen, ziehier het duidelijke voorbeeld na toch een periode. Het is al een tijd veel minder, sinds Iniësta weg is etc, Messi word toch hoger opgehemeld dan hij wel is, Ronaldo doet het nog steeds en maakt vaak op zijn eentje het verschil. Argentinë is zowieso een grote ploeg, draaide altijd al wel niet enkel om Messi, en het werd tijd dat ze eens iets wonnen zeker ?
 • Paulus de Mos

  4 maanden geleden
  Hij kon aardig ballen hoor , maar nu is hij oud , oud en op Barcelona mag blij zijn dat hij opgekrast is hij kan het gewoon niet elke week meer opbrengen , tijd voor een nieuwe generatie dan kan Messi zich op zijn nieuwe passie richten , Hamburgers verkopen bij Hard rock cafe
 • Abdelkader Moufaz

  4 maanden geleden
  Tja, Xavi en Iniesta zijn er niet meer om hem intikkertjes te bezorgen
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Hij zit in hetzelfde schuitje als Neymar. Bij Barcelona top, bij PSG flop.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  4 maanden geleden
  Met kilometers voorsprong de allerbeste aller tijden.En hij kan het ook als dirigent want hij maakte Argentina kampioen van Zuid-Amerika o.a. tegen Brazilië en Colombia.Bij PSG is Mbappé de snelste in de spits, daarom speelt Messi in een meer dienende rol om hem beter te kunnen assisteren dan de anderen kunnen.Messi moet niemand nog iets bewijzen.