Xavi.
Volledig scherm
Xavi. © AFP

Al Sadd zet puntjes op de i: “Xavi heeft een contract voor twee jaar en is volledig gefocust op de club”

Buitenlands voetbalHet leek een uitgemaakte zaak, maar Al Sadd is niet van plan coach Xavi zonder slag of stoot naar FC Barcelona te laten vertrekken. De club maakt in een kort statement duidelijk dat de Spanjaard tot nader order gewoon in Qatar blijft. 

3 reacties

 • Michel Oyen

  1 jaar geleden
  Tijd om Martinez te verkassen aan Barcelona
 • Danny Debbaut

  1 jaar geleden
  Met deze kwaliteitsarme kern, valt er voor Xavi, op korte termijn, weinig eer te rapen. DIT is wel DE kans voor hem om te bewijzen dat hem stapsgewijs het "vervallen monument" terug kan heropbouwen. DIT wordt evenwel een meerjaren plan ..
 • Alex Millian

  1 jaar geleden
  Die zijn daar precies nieuw in voetbalcontracten, Xavi kan daar als Manager weg wanneer ze willen, ze denken daar slim te zijn omdat er olie in hun grond zit, oliedom!
 1. “Hij voorkwam drie zuivere doelpunten”: lof voor Courtois ondanks Supercopa-verlies, Hazard haalt als een dief in de nacht medaille op
  Play
  Buitenlands voetbal
  8

  “Hij voorkwam drie zuivere doelpunten”: lof voor Courtois ondanks Supercopa-ver­lies, Hazard haalt als een dief in de nacht medaille op

  In minder dan een helft was de Spaanse Supercopa gespeeld. Robert Lewandowski, Gavi en Pedri velden het lot van een matig Real Madrid. Benzema scoorde in het slot nog tegen. Aan een ontgoochelde Thibaut Courtois lag het niet in Riyad. “Hij voorkwam drie zuivere doelpunten”, aldus Marc Degryse. Maar Courtois moest zich wel drie keer omdraaien in 70 minuten. Geen prijsje bij in de bagage.