Xavi.
Volledig scherm
Xavi. © AFP

Al Sadd zet puntjes op de i: “Xavi heeft een contract voor twee jaar en is volledig gefocust op de club”

Buitenlands voetbalHet leek een uitgemaakte zaak, maar Al Sadd is niet van plan coach Xavi zonder slag of stoot naar FC Barcelona te laten vertrekken. De club maakt in een kort statement duidelijk dat de Spanjaard tot nader order gewoon in Qatar blijft. 

3 reacties

 • Michel Oyen

  3 maanden geleden
  Tijd om Martinez te verkassen aan Barcelona
 • Danny Debbaut

  3 maanden geleden
  Met deze kwaliteitsarme kern, valt er voor Xavi, op korte termijn, weinig eer te rapen. DIT is wel DE kans voor hem om te bewijzen dat hem stapsgewijs het "vervallen monument" terug kan heropbouwen. DIT wordt evenwel een meerjaren plan ..
 • Alex Millian

  3 maanden geleden
  Die zijn daar precies nieuw in voetbalcontracten, Xavi kan daar als Manager weg wanneer ze willen, ze denken daar slim te zijn omdat er olie in hun grond zit, oliedom!
 1. “Courtois is beste keeper ter wereld”: lof voor onze landgenoot is groot na penaltysave en 12de prijs in buitenland
  Play
  Buitenlands voetbal
  24

  “Courtois is beste keeper ter wereld”: lof voor onze landgenoot is groot na penaltysa­ve en 12de prijs in buitenland

  Prijzenpakker. Thibaut Courtois (29) heeft met Real Madrid de Spaanse Supercup gewonnen. Tegen Athletic Bilbao speelde hij een cruciale rol door in het slot een penalty te stoppen. Voor de Rode Duivel is het zijn twaalfde prijs in het buitenland. “Samen met Luka Modric is Thibaut Courtois de beste ter wereld op zijn positie”, wond Real-voorzitter Florentino Pérez er geen doekjes om. Eden Hazard bleef op de bank.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.