ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Afscheid van een icoon: Juventus eert Chiellini met vroege publiekswissel in symbolische minuut

Serie AMooi eerbetoon voor Juventus-icoon Giorgio Chiellini (37). De Italiaanse verdediger werd in zijn laatste thuiswedstrijd voor de club gewisseld na zeventien minuten. Een verwijzing naar zijn zeventien seizoenen bij de Oude Dame.

2 reacties

 • Stefaan Jans

  1 maand geleden
  Eén van de beste en een zeer intelligente verdediger. Kon een tegenstander ook mentaal ontwrichten door zijn soms speciale tussenkomsten. Denk maar aan zijn optreden met de Italiaanse nationale ploeg tegen Engeland bij de toss voor de strafschoppenreeks op het Europees kampioenschap. Italië nam daar al de bovenhand.
 • rony stokart

  1 maand geleden
  De intelligentste en beste verdediger ter wereld die dat zonder brutaliteit kon, Lukaku kan er van mee spreken.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”