AFP
Volledig scherm
© AFP
Sassuolo SAS
0
EINDE
3
AC Milan MIL
 • Olivier Giroud Goal 17' 32'
 • Franck Kessié Goal 36'

AC Milan en Alexis Saelemaekers aan het feest: Rossoneri veroveren eerste titel in elf jaar, medaille trainer Pioli gestolen: “Help mij hem te vinden”

Serie AWat Eric Gerets in 1984 niet voor elkaar kreeg, lukte Alexis Saelemaekers wél: de 22-jarige flankaanvaller greep de scudetto met AC Milan na een 0-3-zege bij middenmoter Sassuolo. Tijdens het titelfeest na de match werd de medaille van Stefano Pioli, de trainer van AC Milan, gestolen. 

3 reacties

 • Maartje Nieuwboter

  3 maanden geleden
  Zonder Romelu kwamen de Nerazzuri dan dus toch net iets te kort om hun titel te verlengen. Het weze AC Milan en Saelemaekers gegund. Congratulazioni !
 • Norman Kamosi

  3 maanden geleden
  Na tien jaar wachten is AC Milan eindelijk terug kampioen, ik ben er een hevige supporter ervan, ik had de wedstrijd tegen Sassuolo op tv gevolgd, ik voel mij erg geëmotioneerd,ik ben heel blij dat een landgenoot van mij kampioen is geworden(ik heb het over Alexis Saelemaekers),volgend seizoen zitten zij terug in de champions League,het zou mooi zijn als zij die na al die tijd terug zou kunnen winnen,forza Milan.
 • karine staes

  3 maanden geleden
  Was een schoon match. Proficiat aan de winnaars.bij de uitreiking was het mooi. Elke speler apart opgeroepen. Italië mooie voetbal ⚽️