Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Molde FK MOL
0
EINDE
0
KAA Gent GNT

AA Gent mag niet mopperen met punt na matige partij in Noorwegen, Vanhaezebrouck: “Sommige spelers moeten niveau dringend opkrikken”

Conference LeagueDe Noorse fjorden zullen ons meer bijblijven dan de match. Brilscore in Molde voor AA Gent. En daar mag het doelman Paul Nardi voor bedanken.

18 reacties

 • Dietrich Van Helder

  3 maanden geleden
  Noteer deze historische datum, eerste keer dat het volgens Hein niet de schuld van een ander was.
 • Sven Celeyn

  3 maanden geleden
  Wat soort water zit er in de drinkflessen als je sommige spelers hoort brabbelen na de match.
 • Ivi Poivre

  3 maanden geleden
  Nog een geluk dat Heintje het goed kan uitleggen.
 • jenny charels

  3 maanden geleden
  Hauge: heel grote mond, een zelfverklaarde wereldvoetballer als je hem hoort, maar op het veld niveau provinciale. En wat HVH in Cuypers ziet? Niemand die het begrijpt, is een doodgewone ballenstamper. Tja, als je met deze 2 naar de top wil, nog in geen honderd jaar.
 • Peter Geens

  3 maanden geleden
  Wat een niveau pfff
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. “Puur racisme!”: FIFA-baas Infantino haalt snoeihard uit naar Europa, dat hij ervan beschuldigt “dubbele moraal” te hebben
  Play
  247

  “Puur racisme!”: FIFA-baas Infantino haalt snoeihard uit naar Europa, dat hij ervan beschul­digt “dubbele moraal” te hebben

  FIFA-baas Gianni Infantino heeft vandaag in een fel betoog uitgehaald naar WK-critici in voornamelijk Europa. Hij noemt de kritiek op de werkomstandigheden in Qatar “ontzettend onrechtvaardig” en beschuldigt mensen in Europa van een “dubbele moraal” en “puur racisme”. “Voor wat Europa de afgelopen 3.000 jaar heeft gedaan, zouden we de komende 3.000 jaar nog excuses moeten aanbieden. En dan anderen de les gaan lezen?”