Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Molde FK MOL
0
EINDE
0
KAA Gent GNT

AA Gent mag niet mopperen met punt na matige partij in Noorwegen, Vanhaezebrouck: “Sommige spelers moeten niveau dringend opkrikken”

Conference LeagueDe Noorse fjorden zullen ons meer bijblijven dan de match. Brilscore in Molde voor AA Gent. En daar mag het doelman Paul Nardi voor bedanken.

18 reacties

 • Dietrich Van Helder

  3 maanden geleden
  Noteer deze historische datum, eerste keer dat het volgens Hein niet de schuld van een ander was.
 • Sven Celeyn

  3 maanden geleden
  Wat soort water zit er in de drinkflessen als je sommige spelers hoort brabbelen na de match.
 • Ivi Poivre

  3 maanden geleden
  Nog een geluk dat Heintje het goed kan uitleggen.
 • jenny charels

  3 maanden geleden
  Hauge: heel grote mond, een zelfverklaarde wereldvoetballer als je hem hoort, maar op het veld niveau provinciale. En wat HVH in Cuypers ziet? Niemand die het begrijpt, is een doodgewone ballenstamper. Tja, als je met deze 2 naar de top wil, nog in geen honderd jaar.
 • Peter Geens

  3 maanden geleden
  Wat een niveau pfff
 1. Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Real-sterren krijgen voor het eerst elektrische auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois
  Play
  Time-out
  30

  Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Re­al-ster­ren krijgen voor het eerst elektri­sche auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois

  Net voor de WK-break hebben de spelers van Real Madrid nog een leuk cadeautje gekregen. Thibaut Courtois en co ontvingen allemaal een splinternieuwe luxewagen. Geen Audi dit keer - dat merk was bijna 20 jaar de autosponsor van Real -, wél een BMW. En opvallend: alle spelers van de Spaanse topclub rijden voortaan 100 procent elektrisch.