Photo News
Volledig scherm
© Photo News

18 maanden na #WengerOut nu #EmeryOut: Arsenal zet weggehoonde coach op straat

Buitenlands voetbalOp AFTV weerklonken weer extreme meningen. De #EmeryOut banners gingen de hoogte in. Een handvol Duitse Frankfurt-fans, die eigenlijk niet welkom waren, overstemden het thuispubliek. Het boegeroep na het laatste fluitsignaal vertelde alles. Arsenal kon niet andere dan reageren. Na 18 maanden zwaait de club in verval coach Unai Emery ‘adios’. Assistent Freddie Ljungberg neemt voorlopig over.

5 reacties

 • Bert V

  2 jaar geleden
  Dag Nick. Ik ken Sevilla een beetje. Is geen holderdebolderclub hoor? Denk dat het gewoon aan zijn vorm van communicatie ligt. Is een zenuwbol en dat lukt niet bij iedereen. Maar nogmaals doe het hem maar na wat hij bij Sevilla deed.
 • nick verheyen

  2 jaar geleden
  Neen herbert,hij is een coach zoals mazu, bij een ploeg waar niets moet en alles mag en veel minder druk is lukt het,éénmaal bij een ploeg met druk waar men prijzen verwacht en titels vallen ze door de mand, of ze moeten een ploeg zoals barca bayern psg... trainen,ploegen waar jan en alleman het goed zou doen door het vele talent dat er rondloopt!
 • jean petermans

  2 jaar geleden
  Nooi gesnapt waarom Arsenal die heeft binnen gehaald,, zooo onarsenal.
 • Bert V

  2 jaar geleden
  Is nochtans een trainer met kwaliteiten. Zie wat hij bij Sevilla heeft gepresteerd.
 • Nicolas Van Hoecke

  2 jaar geleden
  Die trainer heeft nog niets goed gedaan, de rapper weg de beter.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Voetbalmakelaar Mino Raiola op 54-jarige leeftijd overleden, zo bevestigt zijn familie
  Play
  Voetbal
  4

  Voetbalma­ke­laar Mino Raiola op 54-jarige leeftijd overleden, zo bevestigt zijn familie

  Voetbalmakelaar Mino Raiola is op 54-jarige leeftijd overleden. De Nederlander met Italiaanse roots was al enige tijd ziek. Raiola was een van de meest gereputeerde zaakwaarnemers en behartigde de belangen van onder anderen Zlatan Ibrahimovic, Erling Braut Haaland en Paul Pogba. Eerder deze week bleken geruchten over de dood van de makelaar nog verkeerd, nu wordt het trieste nieuws bevestigd door de familie via het Twitter-account van Raiola.
 2. BINNENKIJKEN. Van zwembad tot opvallende dressing: de villa waar ‘s werelds best betaalde coach Simeone z’n gejaagde leven kan ontvluchten
  Play
  Time-out

  BINNENKIJ­KEN. Van zwembad tot opvallende dressing: de villa waar ‘s werelds best betaalde coach Simeone z’n gejaagde leven kan ontvluch­ten

  Elf jaar staat Diego Simeone (52) als coach aan het roer bij Atletico Madrid. De Argentijn leidde de tweede club uit de Spaanse hoofdstad naar acht prijzen en is vandaag met een jaarloon van zo’n 43 miljoen euro de best betaalde voetbalcoach ter wereld. En Simeone investeerde z'n geld onder meer in een riante Madrileense villa.
 3. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.