Vooralsnog weinig toeristen op Phuket
Volledig scherm
Vooralsnog weinig toeristen op Phuket © AP

Zwitserse toeriste (57) verkracht en vermoord teruggevonden aan waterval op Thaise eiland Phuket

Thailand onderzoekt de dood van een 57-jarige Zwitserse toeriste nadat haar levenloze lichaam donderdag werd aangetroffen in de buurt van een waterval op het vakantie-eiland Phuket. Alles wijst er volgens lokale media op dat ze eerst werd verkracht en vervolgens vermoord. 

6 reacties

 • Geert Peeters

  2 maanden geleden
  In Belgie (Deurne) gooien ze granaten naar je huis. Waar ter wereld is er geen criminaliteit? (bij ons zijn de grootste criminelen boven de wet verheven, en terug te vinden in de politiek)
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Wat een vreselijke nachtmerrie.. ga je even wandelen en gebeurt dit. Er zal ongetwijfeld veel dna zijn, hoop dat de dader asap gevonden wordt. Oprechte deelneming!
 • Anneke Brusselmans

  2 maanden geleden
  Innige deelneming aan de familie en vrienden van deze vrouw in wat voor wereld leven wij nu toch zeg .
 • Carlo Everaert

  2 maanden geleden
  En toch behoort Thailand tot de veiligste landen ter wereld. Innige deelneming.
 • Wendy Rottiers

  2 maanden geleden
  Vreselijk! Innige deelneming aan de naasten!
 1. Ook in ons land nieuwe coronavariant die besmettelijkste zou kunnen zijn tot nu toe: wat is er aan de hand en moeten we ons zorgen maken?

  Ook in ons land nieuwe coronavari­ant die besmette­lijk­ste zou kunnen zijn tot nu toe: wat is er aan de hand en moeten we ons zorgen maken?

  In het Verenigd Koninkrijk is een nieuwe stam van het coronavirus opgedoken die experten op het puntje van hun stoel heeft. AY.4.2 is een afstammeling van de bekende deltavariant en zou volgens de eerste onderzoeksresultaten “de meest besmettelijke coronavirusstam” zijn “sinds het begin van de pandemie”. Wat is er aan de hand? Is de stam ook al opgedoken in ons land? En moeten we ons zorgen maken? Viroloog Marc Van Ranst geeft uitleg.
 2. Miljard vaccinprikken gezet in Europa, maar volgens WHO te vroeg voor overmoed: “De pandemie woedt nu onder de ongevaccineerden”

  Miljard vaccinprik­ken gezet in Europa, maar volgens WHO te vroeg voor overmoed: “De pandemie woedt nu onder de ongevacci­neer­den”

  Tot nu toe werden al een miljard dosissen van een Covid-19-vaccin toegediend in de Europese regio van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die 53 landen tussen de Atlantische en de Stille Oceaan beslaat. Toch zijn er volgens de organisatie nog te veel risico’s voor ongevaccineerden om zelfvoldaan te zijn. “Het is een grote prestatie, maar we kunnen ons geen overmoed veroorloven”, aldus Hans Kluge, de Belgische arts aan het hoofd van WHO Europa.
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.