Zwartgeblakerde bomen en verwoeste huizen: Griekse eiland Evia meet de schade op

Acht dagen na het uitbreken van de zwaarste branden in Griekenland, lijkt die situatie stilaan onder controle. Het Griekse eiland Evia, dat gekend staat voor zijn prachtige natuur, is zwaar getroffen. VTM NIEUWS stelt ter plaatse vast hoe groot de ravage is. En het gevaar is nog niet geweken, want het vuur smeult nog na en de wind komt ook opnieuw opzetten.

  1. Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgenodigd”
    4

    Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgeno­digd”

    Een jongeman uit Liberia, een land gelegen aan de westkust van Afrika, is een nationale held geworden nadat hij 50.000 dollar (zo’n 43.000 euro) op straat vond en het geld aan de rechtmatige eigenaar teruggaf. De 18-jarige Emmanuel Tuloe is door zijn heldendaad uitgenodigd door de president van de republiek George Weah voor een ontmoeting die volgende week zal plaatsvinden.