Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Zwarte Mercedes AMG onder vuur genomen in Amsterdam: bestuurster Ayla (27) overleeft het niet, vriend vermoedelijk doelwit

Bij de beschieting van een zwarte Mercedes AMG met twee inzittenden in de Amsterdamse wijk Nieuw-West is zondagavond een jonge vrouw overleden. Het slachtoffer is de 27-jarige Ayla Mintjes uit Friesland. Haar vriend Anis B. was het vermoedelijke doelwit van de aanslag. Hij kwam van jongs af in aanraking met de Nederlandse justitie. 

8 reacties

 • Vercouillie Eric

  1 maand geleden
  een samenleving waar alleen de criminelen nog oorlogswapens hebben en de burgers afgeschoten worden als konijnen Goed idee!
 • benny vandersanden

  1 maand geleden
  Zo een strafblad en dat vriendje van haar loopt vrolijk vrij rond. Hallucinant! Leg nog wat meer eieren onder die soort
 • Mark De vos

  1 maand geleden
  Een amg maakt duidelijk dat het drugs gerelateerd is.
 • Geert Landsman

  1 maand geleden
  Toch straf dat criminelen zulke dure auto's kunnen blijven kopen. Als een gewone burger een huis wil kopen moet je vanalles kunnen voorleggen, deze lieden kopen alles zonder bewijzen.
 • Emma Andersen

  1 maand geleden
  Leve de diverse, warme en inclusieve samenleving!
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. PORTRET. De 'Godmother van de coke', Naima Jillal: patserbolides of blingbling had ze niet, wel een maagverkleining en véél vijanden
  PREMIUM

  PORTRET. De 'Godmother van de coke', Naima Jillal: patserboli­des of blingbling had ze niet, wel een maagver­klei­ning en véél vijanden

  Ligt de ‘Godmother van de coke’ begraven onder de betonnen vloer van een havenloods in Antwerpen, gruwelijk verminkt en in stukken gehakt? Speurders houden rekening met dat scenario, en woelen de loods centimeter voor centimeter om, op zoek naar wat nog rest van Naima Jillal (54). De Nederlandse vrouw was één van de topfiguren uit de Mocromaffia en maakte met haar ‘chartermaatschappij voor cocaïnetransport’ meer vijanden dan dat ze geld verdiende, en ze schepte miljoénen. Dit portret schetst hoe ze deed wat haast geen énkele andere vrouw haar al had voorgedaan: doorstoten tot de absolute top van de internationale cocaïnehandel.