Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Zwarte Mercedes AMG onder vuur genomen in Amsterdam: bestuurster Ayla (27) overleeft het niet, vriend vermoedelijk doelwit

Bij de beschieting van een zwarte Mercedes AMG met twee inzittenden in de Amsterdamse wijk Nieuw-West is zondagavond een jonge vrouw overleden. Het slachtoffer is de 27-jarige Ayla Mintjes uit Friesland. Haar vriend Anis B. was het vermoedelijke doelwit van de aanslag. Hij kwam van jongs af in aanraking met de Nederlandse justitie. 

8 reacties

 • Eric Vercouillie

  1 jaar geleden
  een samenleving waar alleen de criminelen nog oorlogswapens hebben en de burgers afgeschoten worden als konijnen Goed idee!
 • benny vandersanden

  1 jaar geleden
  Zo een strafblad en dat vriendje van haar loopt vrolijk vrij rond. Hallucinant! Leg nog wat meer eieren onder die soort
 • Foexie

  1 jaar geleden
  Een amg maakt duidelijk dat het drugs gerelateerd is.
 • Geert Landsman

  1 jaar geleden
  Toch straf dat criminelen zulke dure auto's kunnen blijven kopen. Als een gewone burger een huis wil kopen moet je vanalles kunnen voorleggen, deze lieden kopen alles zonder bewijzen.
 • Emma Andersen

  1 jaar geleden
  Leve de diverse, warme en inclusieve samenleving!
 1. Miljonair verbrandt tekening Frida Kahlo van 10 miljoen dollar om als NFT te verkopen
  Play

  Miljonair verbrandt tekening Frida Kahlo van 10 miljoen dollar om als NFT te verkopen

  De Mexicaans-Amerikaanse ondernemer Martin Mobarak organiseerde eind juli een feestelijk event in Miami. De gelegenheid: het verbranden van een dagboektekening van Frida Kahlo, geschat op 10 miljoen dollar. Het kwam Mobarak op zware kritiek te staan, al zijn er twijfels rond de echtheid van het kunstwerkje dat in vlammen opging. Mexico heeft nu een onderzoek ingesteld naar de omstreden party van de miljonair.
 2. PORTRET. De 'Godmother van de coke', Naima Jillal: patserbolides of blingbling had ze niet, wel een maagverkleining en véél vijanden
  PREMIUM

  PORTRET. De 'Godmother van de coke', Naima Jillal: patserboli­des of blingbling had ze niet, wel een maagver­klei­ning en véél vijanden

  Ligt de ‘Godmother van de coke’ begraven onder de betonnen vloer van een havenloods in Antwerpen, gruwelijk verminkt en in stukken gehakt? Speurders houden rekening met dat scenario, en woelen de loods centimeter voor centimeter om, op zoek naar wat nog rest van Naima Jillal (54). De Nederlandse vrouw was één van de topfiguren uit de Mocromaffia en maakte met haar ‘chartermaatschappij voor cocaïnetransport’ meer vijanden dan dat ze geld verdiende, en ze schepte miljoénen. Dit portret schetst hoe ze deed wat haast geen énkele andere vrouw haar al had voorgedaan: doorstoten tot de absolute top van de internationale cocaïnehandel.
 1. Passagier glipt zonder controle en ticket op vliegtuig in Rotterdam: toestel naar Malaga maakt tussenlanding in Madrid

  Passagier glipt zonder controle en ticket op vliegtuig in Rotterdam: toestel naar Malaga maakt tussenlan­ding in Madrid

  Een vlucht van Rotterdam naar Malaga heeft vanavond een tussenlanding gemaakt in Madrid, omdat een passagier ongezien het vliegtuig binnen was geglipt. De passagier is door de Spaanse politie van boord gehaald. Dat wordt aan het ‘Algemeen Dagblad’ bevestigd door de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia en de Nederlandse politiedienst Koninklijke Marechaussee. Het zou gaan om een Russische vrouw.