De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zal de Zuid-Koreanen verwelkomen op een diner.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zal de Zuid-Koreanen verwelkomen op een diner. © AFP

Zuid-Koreaanse delegatie op bezoek in Noord-Korea voor diner met Kim Jong-un

BuitenlandHet Noord-Koreaanse staatshoofd Kim Jong Un heeft vandaag voor het eerst sinds zijn machtsovername eind 2011 hoge vertegenwoordigers van het buurland Zuid-Korea ontmoet. Kim ontving zijn bezoekers maandagavond tijdens een diner in de hoofdstad Pyongyang. 

  1. Recordcijfers in VS: meer dan half miljoen nieuwe gevallen in week tijd en nu kan ook Trump er niet meer omheen

    Recordcij­fers in VS: meer dan half miljoen nieuwe gevallen in week tijd en nu kan ook Trump er niet meer omheen

    Ook in de Verenigde Staten gaat het niet de goede kant op met de coronacijfers. Afgelopen week werden meer dan een half miljoen nieuwe gevallen gerapporteerd en dat waren er nooit eerder zo veel. Zesentwintig van de 50 staten van het land tekenen recordcijfers op of zitten er niet ver meer af. Hoewel president Trump al herhaaldelijk beweerde dat het einde van de epidemie in de VS in zicht is, gaf hij dinsdagavond tijdens een rally toch toe dat de cijfers omhoog gaan in de Midwest.
  2. "Cheerleaders van Noord-Korea worden gedwongen tot seks met toplui van het regime"

    "Cheerlea­ders van Noord-Ko­rea worden gedwongen tot seks met toplui van het regime"

    De Noord-Koreaanse cheerleaders die tijdens de voorbije Olympische Winterspelen dankzij hun gesynchroniseerde bewegingen en schattige glimlachjes een virale sensatie werden, worden gedwongen seks te hebben met topmannen van het communistische regime. Het zogenaamde 'Leger van Schoonheden' wordt gezien als een propaganda-overwinning van de Noord-Koreaanse dictatuur, maar de jongedames betalen daar een prijs voor: seks met partijbonzen. Dat stellen Noord-Koreaanse overlopers.