Randy Turpin (links) is de broer van vader David, Teresa Robinette (rechts) de zus van moeder Louise.
Volledig scherm
Randy Turpin (links) is de broer van vader David, Teresa Robinette (rechts) de zus van moeder Louise. © RV, YouTube

Zowel broer als zus van horrorkoppel wil gefolterde kinderen adopteren “zodat ze samen kunnen blijven”, maar ze vissen voorlopig achter het net

BuitenlandEr is meer duidelijkheid over wat er met de 13 kinderen zal gebeuren die door hun ouders gefolterd en uitgehongerd werden in een huis in Californië. Een broer van de vader en een zus van de moeder verklaarden elk voor zich dat ze hen willen adopteren “zodat ze samen kunnen blijven”, maar daar gaat het Amerikaanse gerecht voorlopig niet in mee. En daar zijn goede redenen voor.

22 reacties

 • Sander Nihillie

  5 jaar geleden
  De zus wil dit, de broer dat, WAT willen de kinderen?
 • Kris Matheuse

  5 jaar geleden
  Toch vreemd dat de bezordige familie nooit iets heeft gemerkt.
 • Rob Hoek

  5 jaar geleden
  Het lijkt mij heel normaal dat die kindertjes niet naar oompje gaan of andere familie leden. Die oom en tantes wisten toch ook dat daar niet normaal was en waarom hebben zij dat niet aangegeven aan politie of andere instanties.
 • Kelly Stroobants

  5 jaar geleden
  Die familie Kandahar niet aan doen hè tenminste als ze ni op hoogte waren . Zou goed zijn moesten ze samen kunnen blijven maar aub eerst onderzoek doen of ze daar wel veilig zijn.
 • FREDDY LEFEVRE

  5 jaar geleden
  Beide ouders 94 jaar opsluiten, ook vastketenen en 1 keer beetje eten per dag en 1 keer per jaar douchen. Beste straf voor zulke criminelen.
 1. Het volledige verhaal over horrorouders David en Louise Turpin: "Hun grote droom was een eigen realityshow"
  PREMIUM

  Het volledige verhaal over horrorou­ders David en Louise Turpin: "Hun grote droom was een eigen reality­show"

  Ze hielden van Disney, van God en van Elvis en misschien geloofden ze zelfs dat ze van hun kinderen hielden. David Turpin en zijn vrouw Louise hebben - eerst in Texas, dan in Californië - jarenlang hun dertien kinderen opgesloten, ondervoed, vastgeketend en psychologisch gefolterd. Nu de horror is ontdekt en steeds meer details uitlekken, vraagt iedereen zich af hoe dat in godsnaam mogelijk was. "Ze zagen er zo normaal uit."