De Franse president Emmanuel Macron op bezoek in het ziekenhuis CHI de Poissy/Saint-Germain-en-Laye, vlak bij Parijs, in maart van dit jaar.
Volledig scherm
De Franse president Emmanuel Macron op bezoek in het ziekenhuis CHI de Poissy/Saint-Germain-en-Laye, vlak bij Parijs, in maart van dit jaar. © Photo News

Zorgpersoneel in Frankrijk moet vanaf woensdag gevaccineerd zijn

De twee maanden geleden aangekondigde verplichting voor het zorgpersoneel in Frankrijk om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus, wordt woensdag van kracht. De regering weigert te buigen voor pleidooien om de overgangsperiode te verlengen.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.