De politie in Zeeuws-Vlaanderen zocht vorige week naar meer lichaamsdelen. Inzet: slachtoffer Ichelle van de Velde (29).
Volledig scherm
De politie in Zeeuws-Vlaanderen zocht vorige week naar meer lichaamsdelen. Inzet: slachtoffer Ichelle van de Velde (29). © Politie Zeeland - Privéfoto

Zoektocht naar vermoorde Ichelle (29) gaat verder in Zeeuws-Vlaanderen

NEDERLANDEen gedeelte van een vrouwenlichaam dat vorige dinsdag werd gevonden in het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad - vlak over de grens in Zeeuws-Vlaanderen - is van de Nederlandse Ichelle van de Velde (29). De jonge vrouw was sinds half december vermist. Het lichaam is nog niet compleet, de politie zoekt verder. De zaak houdt de gemoederen in Sluis al weken bezig.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken