UNKNOWN
Volledig scherm
© UNKNOWN

Zoektocht naar slachtoffers vliegtuigcrash voortgezet

 1. Vliegtuig met 90 inzittenden stort in Middellandse Zee
  Update

  Vliegtuig met 90 inzitten­den stort in Middelland­se Zee

  Een vliegtuig van Ethiopian Airlines met 90 inzittenden (82 passagiers en acht bemanningsleden) aan boord is in de Middellandse Zee gestort. De ramp gebeurde rond 1u46 plaatselijke tijd (0u46 Belgische tijd) voor de kust van Beiroet, de hoofdstad van Libanon. Het toestel, een Boeing 737, verdween enkele minuten na het opstijgen van de radar en crashte in de zee. Het werd wellicht getroffen door de bliksem. De Libanese president Suleiman sluit uit dat het om een aanslag gaat. Vanmorgen werden al zeven lichamen opgevist, er is nauwelijks hoop dat iemand de ramp overleefd heeft.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Kinderen geboren in 2010 vormen doelwit van ernstige cyberpest-trend in Frankrijk
  6

  Kinderen geboren in 2010 vormen doelwit van ernstige cyberpest-trend in Frankrijk

  Sinds het begin van het schooljaar vormen Franse kinderen die geboren zijn in 2010 het doelwit van een nieuwe pesttrend, zowel op het internet als op de speelplaats. “Anti-2010", “Brigade tegen degenen uit 2010", ... het zijn maar enkele voorbeelden van de beledigingen die de ronde doen op sociale media, vaak gepaard met de hashtag #anti2010. Franse onderwijsgroepen uiten hun bezorgdheid naar aanleiding van de nieuwe trend en vragen aan de regering om in te grijpen. De app TikTok, waarop de trend tot nu toe erg aanwezig was, verwijderde zonet alle video’s met de hashtag.