De "Seabed Constructor" is een schip van Ocean Infinity dat is uitgerust met de meest geavanceerde technologie om naar het verdwenen vliegtuig te zoeken.
Volledig scherm
De "Seabed Constructor" is een schip van Ocean Infinity dat is uitgerust met de meest geavanceerde technologie om naar het verdwenen vliegtuig te zoeken. © AP

Zoekgebied MH370 opnieuw uitgebreid nadat geavanceerd schip geen spoor kan vinden van verdwenen toestel in afgebakende zone

Het Amerikaanse bedrijf Ocean Infinity, dat naar het verdwenen vliegtuig MH370 zoekt, zal op een andere plek beginnen zoeken naar het toestel. Met het geavanceerde schip "Seabed Constructor" hebben onderzoekers de afgelopen maanden een gebied van 80.000 km2 uitgekamd, waaronder de zone dat volgens Australische experts "de rustplaats van MH370" was. Ocean Infinity heeft eerder dit jaar van de Maleisische regering 90 dagen gekregen om het toestel te vinden. 

1 reactie

 • Luke Vincke

  4 jaar geleden
  Deze zaak stinkt. Ze weten heel goed waar en waarom het toestel is verdwenen. Kort na het verdwijnen zei een specialist nog: "We weten heel goed wat er gebeurd is maar als we het bekend maken durft niemand nog een vliegtuig nemen." Misschien eens een kijkje gaan nemen op Diego Garcia?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Musk verkoopt mogelijk deel van belang in SpaceX om Twitterdeal te betalen

  Musk verkoopt mogelijk deel van belang in SpaceX om Twitter­deal te betalen

  Miljardair Elon Musk verkoopt mogelijk een deel van zijn belang in ruimtevaartbedrijf SpaceX om daarmee de overname van socialmediabedrijf Twitter financieel rond te krijgen. De Amerikaanse krant New York Post stelt op basis van ingewijden dat deze week aandelen SpaceX worden verkocht via een zogeheten onderhandse plaatsing. Musk zou daarbij een van de verkopers zijn nu hij fondsen werft om de overname van Twitter te financieren.
 2. Vier jaar na de mysterieuze verdwijning van MH370: wat is er met het toestel gebeurd?

  Vier jaar na de mysterieu­ze verdwij­ning van MH370: wat is er met het toestel gebeurd?

  Op 8 maart 2014 vertrekt Malaysia Airlines - vlucht MH370 iets na middernacht van Kuala Lumpur, Maleisië, naar Peking. Het toestel staat gepland om rond 6.30 uur in de Chinese hoofdstad te landen. Maar daar zal het nooit aankomen. Veertig minuten na vertrek verdwijnt het toestel van de radar. MH370, met aan boord 239 mensen, lijkt van de aardbodem verdwenen. Intense zoekacties hebben na vier jaar nog steeds niets opgeleverd. Verklaringen voor de verdwijning blijven voorlopig vooral giswerk.