De "Seabed Constructor" is een schip van Ocean Infinity dat is uitgerust met de meest geavanceerde technologie om naar het verdwenen vliegtuig te zoeken.
Volledig scherm
De "Seabed Constructor" is een schip van Ocean Infinity dat is uitgerust met de meest geavanceerde technologie om naar het verdwenen vliegtuig te zoeken. © AP

Zoekgebied MH370 opnieuw uitgebreid nadat geavanceerd schip geen spoor kan vinden van verdwenen toestel in afgebakende zone

Het Amerikaanse bedrijf Ocean Infinity, dat naar het verdwenen vliegtuig MH370 zoekt, zal op een andere plek beginnen zoeken naar het toestel. Met het geavanceerde schip "Seabed Constructor" hebben onderzoekers de afgelopen maanden een gebied van 80.000 km2 uitgekamd, waaronder de zone dat volgens Australische experts "de rustplaats van MH370" was. Ocean Infinity heeft eerder dit jaar van de Maleisische regering 90 dagen gekregen om het toestel te vinden. 

1 reactie

 • Luke Vincke

  3 jaar geleden
  Deze zaak stinkt. Ze weten heel goed waar en waarom het toestel is verdwenen. Kort na het verdwijnen zei een specialist nog: "We weten heel goed wat er gebeurd is maar als we het bekend maken durft niemand nog een vliegtuig nemen." Misschien eens een kijkje gaan nemen op Diego Garcia?
 1. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?

 2. Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"
  Play

  Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"