Archiefbeeld. Reddingswerkers en puinruimers werkten zij aan zij op het terrein van de Champlain Towers in Surfside (Miami) in de Amerikaanse deelstaat Florida. (14/07/2021)
Volledig scherm
Archiefbeeld. Reddingswerkers en puinruimers werkten zij aan zij op het terrein van de Champlain Towers in Surfside (Miami) in de Amerikaanse deelstaat Florida. (14/07/2021) © AP

Zoeken naar overblijfselen slachtoffers flatramp Miami gestopt

Het zoeken naar resten van eventuele slachtoffers van het ingestorte appartementencomplex in het Amerikaanse Surfside bij Miami (Florida) is gestaakt, zei de lokale brandweer vrijdag. Het totale aantal slachtoffers is vastgesteld op 97, nog één persoon wordt vermist.

  1. Zelensky garandeert bescherming van Russen die zich overgeven aan Oekraïne: “Ze zullen beschaafd worden behandeld”
    Play

    Zelensky garandeert bescher­ming van Russen die zich overgeven aan Oekraïne: “Ze zullen beschaafd worden behandeld”

    Russische soldaten die zich overgeven aan Oekraïne zullen beschaafd worden behandeld, zo heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky verzekerd in een nachtelijke toespraak afgelopen weekend. Het Oekraïense staatshoofd richtte zich tot de Russen en riep hen nogmaals op te deserteren “in plaats van het risico te nemen om later als oorlogsmisdadiger te worden veroordeeld. Het is beter om je over te geven dan te sterven bij de Oekraïense wapenaanvallen.”