Van links naar rechts en van boven naar onder: Charles Watson, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel, Linda Kasabian, Leslie Van Houten, Steve Grogan, Bruce Davis en Robert Beausoleil.
Volledig scherm
Van links naar rechts en van boven naar onder: Charles Watson, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel, Linda Kasabian, Leslie Van Houten, Steve Grogan, Bruce Davis en Robert Beausoleil. © RV

Zo verging het de leden van de Manson Family, die hun slachtoffers op de meest bloederige manier afslachtten

BuitenlandCharles Manson (83), de Amerikaanse sekteleider en massamoordenaar die gisteren stierf in de cel, stookte zijn volgelingen op tot de meest afschuwelijke moorden. De ‘Manson Family’ pleegde er zeker negen en stond daarvoor ook terecht. Dit is hoe het hen bijna vijftig jaar later is vergaan.

19 reacties

 • hugo van de velde

  4 jaar geleden
  Als ze die hoofddaders vrijlaten worden ze direct zelf vermoord, dan is het oog om oog...
 • Jean-Pierre Vercruysse

  4 jaar geleden
  Wat een verzameling van moordenaars en misdadigers!!!! Hoe is dat mogelijk!???
 • RIA MERTENS

  4 jaar geleden
  Dat mensen in de ban kunnen zijn van zo'n beest, snap ik echt niet. Het moet jouw kind maar zijn dat ze zo afgeslacht hebben. Heb er geen greintje medelijden mee!!!!
 • philippe decock

  4 jaar geleden
  En nog 48 jaar op kosten van de maatschappij geleeft. Met geen greintje spijt over zijn daden.
 • Patrick morel

  4 jaar geleden
  Ik heb nog een voordracht gegeven in de lagere school over de moorden van de Mansonkliek. Iedereen was zeer geïnteresseerd, het waren andere tijden, zou dat nu nog kunnen/mogen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.