Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Getty Images

Zo groot wordt bloedbad bij airlines: dit weten we over aantal ontslagen, geschrapte bestemmingen en nieuwste coronamaatregelen

De coronacrisis hakt stevig in op de resultaten van de vliegtuigmaatschappijen. De gevolgen zijn immens. Door duizenden jobs te schrappen, de vloot af te slanken en minder bestemmingen aan te bieden, hopen de airlines de coronacrisis te overleven. Welke maatregelen hebben zij ondertussen genomen en wat is de impact op de reiziger? Een overzicht.

6 reacties

 • Kristien Baccaert

  8 maanden geleden
  Wat is de volgende stap? Het diploma gratis uitdelen bij een pot choco? ! Ik heb mijn studies gedaan terwijl ik alleenstaande was met een kind. Moest werken om te overleven en terwijl mijn studies betalen! En er hard voor studeren het komt precies over dat je er geen klop voor moet doen om verpkeegkundige te worden. Maggie De Block begin eens met de fraude op te lossen in de thuiszorg! Je gaat zo veel geld besparen !
 • Dirk Van Huffel

  9 maanden geleden
  Daarna de autosector, daarna de metaalsector en daarna kunnen we zelf ons patatten planten
 • chris eeckhout

  9 maanden geleden
  Tijd om de financiële injecties door de overheid (op de rug van de gemeenschap )aan de luchtvaart te beperken en deze maatschappijen te behandelen zoals iedere burger, bedrijf enz. En de reële kosten voor een vlucht ( nl. taxeren van brandstof enz.) en toe te passen !
 • Danny De Graeve

  9 maanden geleden
  Eerst miljarden binnenrijven voor de enkelingen door het werkvolk, dan ze ontslaan, om daarna weer te schooien om werkvolk om die enkelingen verder te verrijken. Conclussie, werkvolk is goed genoeg om de rijken hun kont af te vegen.
 • Ferdinand Jansen

  9 maanden geleden
  Amaai, zoveel vliegtuigen en/of vluchten die verdwijnen. we gaan nogal wa zuivere lucht kunnen inademen . . .
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken