President Donald J. Trump.
Volledig scherm
PREMIUM
President Donald J. Trump. © Photo News

Zo gigantisch verschilt behandeling Trump van die van doorsnee Amerikaan

“Wees niet bang voor het coronavirus.” Die boodschap had de Amerikaanse president Donald Trump maandagavond voor zijn volgers op Twitter, toen hij net ontslagen was uit het militaire ziekenhuis waar hij behandeld was voor Covid-19. Maar moeten doorsnee Amerikanen zich effectief geen zorgen maken zoals hun president suggereert? Hoeveel verschilt de behandeling die zij krijgen eigenlijk van die van hun commander-in-chief? Toch wel behoorlijk, zo blijkt.

8 reacties

 • Ronny Van Loock

  1 jaar geleden
  Die ‘gast’ is een gevaar voor de ganse wereld. Denkt alleen aan zichzelf en beloofd de zotste dingen, waarvan iedere mens met gezond verstand weet dat ze niet kunnen of haalbaar zijn. Ik blijf geloven dat die man alles uit de kast haalt om herkozen te worden ... ook ‘fake news’ rond zijn gezondheid. Bedriegen en liegen blijven zijn sterkste kant.
 • Thomas Hamerlijnck

  1 jaar geleden
  Wie kon zich op corona laten testen, toen zo goed als geen andere Belg dat kon ?
 • Gilles Standaert

  1 jaar geleden
  In dit land is het niet anders hoor. Sommige artsen doen enkel topsporters de gewone mens interesseert hen niet, hun goed recht, maar stel de zaken dan ook niet scheef voor.
 • jozef van hoof

  1 jaar geleden
  Dat hij er ook maar voor zorgt dat iedere Amerikaan dezelfde behandeling geniet als hijzelf.
 • Kamiel Peeters

  1 jaar geleden
  Dit is een politieke stunt van trump en zijn staf, deze man was helemaal niet ziek. Hij heeft dit gebruikt om zijn achterstand te verkleinen, wat hem niet gelukt is en terecht.
 1. Microsoft-managers confronteerden Bill Gates al in 2008 met wangedrag: “Hij stuurde flirterige e-mails naar een medewerkster”

  Microsoft-managers confron­teer­den Bill Gates al in 2008 met wangedrag: “Hij stuurde flirterige e-mails naar een medewerk­ster”

  Bill Gates (65), de medeoprichter en voormalig CEO van de technologiegigant Microsoft, zou in 2008 op de vingers zijn getikt voor “flirterige e-mails” naar een vrouwelijke werknemer. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de Amerikaanse krant ‘The Wall Street Journal’. De krant schreef in mei van dit jaar al dat de bestuursleden van Microsoft Gates in 2020 bevalen om zich uit het bestuur terug te trekken, nadat een affaire tussen hem en een medewerkster aan het licht was gekomen.