De Nederlander Carlo Heuvelman (27) stierf  in juli 2021 aan de gevolgen van hersenletsel, vier dagen na een mishandeling op de boulevard in El Arenal.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nederlander Carlo Heuvelman (27) stierf in juli 2021 aan de gevolgen van hersenletsel, vier dagen na een mishandeling op de boulevard in El Arenal. © Videostill

Zijn zoon werd veroordeeld voor doodschoppen van Carlo (27) op Mallorca, nu doet vader oproep: "Mijn snackkar voor gouden tip over de waarheid”

De vader van de veroordeelde hoofdverdachte in de zaak rond het geweld op Mallorca looft een wel heel opmerkelijke beloning uit. Hij geeft zijn snackkar ter waarde van minstens 15.000 euro weg in ruil voor videobeelden van de ware toedracht. “Sanil is onschuldig’’, zegt de Nederlander tegen AD.nl.

  1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
    Independer

    Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

    Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.