Christopher Precopia
Volledig scherm
Christopher Precopia © ABC News

Zijn ex beschuldigde Christopher van brute aanval die hem levenslang achter de tralies kon doen belanden. Tot een selfie hem redde

In september vorig jaar werd Christopher Precopia plots op de werkvloer gearresteerd. Op dat moment had de 21-jarige Amerikaan er helemaal geen benul van waarom. Tot hij hoorde dat zijn ex-vriendin hem had beschuldigd van een aanval die hem een levenslange celstraf kon opleveren. Het verhaal was compleet verzonnen, maar hoe moest hij dat bewijzen? Een selfie redde hem.

43 reacties

 • David Buytaert

  2 jaar geleden
  ik vind het ook dat die vrouw in cel moet dat is pas gerichtheid iemand vals beschuldigd is ergst wat er is ja vrouwelijk schoon kan veel doen he tegenwoordig
 • Bjorn Eeckhout

  2 jaar geleden
  De polygraaf-test wordt maar geloofd wanneer justitie dat wil. Ik heb weet van een zaak waar de dader ook aan zo'n test werd onderworpen EN de uitslag was: dader is leugenachtig bevonden maar toch werd hij vrijgesproken!
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  U die straf die zij voor hem vroeg aan haar geven dat zou pas gerechtigheid zijn
 • Jens Vranckx

  2 jaar geleden
  ah... het amerikaans rechtsysteem op z'n best. Ze mogen je levenslang opsluiten zolang ze je verdenken en zelfs geen concreet bewijs kunnen voorleggen. Het is toch zo'n derdewereldland...
 • Jose Van Hauwaert

  2 jaar geleden
  Jeffrey de slet. De polygraaf word niet overal aangenomen in de USA, omdat de emotionele toestand, drank of drugs, en zelfs straffe koffie, invloed op het resultaat kan hebben. Om maar te zeggen, er zijn nogal twijfels of dit ding wel goed werkt, ook omdat men heeft uitgedokterd dat het foutenpercentage te hoog ligt van dat apparaat.
 1. Zweden transporteert meer dan 2.000 Moderna-vaccins bij een te lage temperatuur: “Ergste wat kan gebeuren is dat ze niet meer werken”

  Zweden transpor­teert meer dan 2.000 Moderna-vac­cins bij een te lage tempera­tuur: “Ergste wat kan gebeuren is dat ze niet meer werken”

  In Zweden zijn 2.100 vaccins van Moderna bij een te lage temperatuur bewaard, waardoor ze mogelijk niet langer werken. Dat schrijven verschillende Zweedse media. Het liep fout tijdens een levering van het Moderna-vaccin waarbij de transportfirma de temperatuur had ingesteld op de aanbevolen temperatuur voor het vaccin van Pfizer/BioNTech. Die ligt echter een stuk lager dan de aanbevolen temperatuur van -40 graden voor het transport van het Moderna-vaccin.
 1. Britse experts verbaasd over uitspraken Johnson: “Te vroeg om te zeggen dat Britse variant dodelijker is”

  Britse experts verbaasd over uitspraken Johnson: “Te vroeg om te zeggen dat Britse variant dodelijker is”

  Britse experts tonen zich verwonderd over de uitspraken van premier Boris Johnson over een mogelijk hogere sterftegraad bij de Britse, meer besmettelijke variant van het coronavirus. Er lopen momenteel meerdere onderzoeken. “Het is te vroeg om te zeggen dat de mutant dodelijker is”, aldus Yvonne Doyle. Zij is medisch directeur van de gezondheidsinstantie Public Health England.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo