Een van deze vrouwen is moeder van zeven kinderen Jessica Enslow (43), de andere haar dochter Alyssa (23).
Volledig scherm
Een van deze vrouwen is moeder van zeven kinderen Jessica Enslow (43), de andere haar dochter Alyssa (23). © Instagram

Zie jij wie de moeder is en wie één van haar zeven kinderen?

BuitenlandIs jouw goede voornemen dit jaar om in bloedvorm te geraken? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de Instagrampagina van de Amerikaanse Jessica Enslow (43). Zij geeft haar 126.000 volgers tips voor een gezond en strak leven en is daar zelf het perfecte uithangbord voor: als moeder van zeven kinderen is ze amper te onderscheiden van haar oudste dochters.

5 reacties

 • Sabine Naudts

  5 jaar geleden
  Zeer mooie familie foto
 • Tina Colpaert

  5 jaar geleden
  mooie dame zn moeder wil iedereen wel
 • Luciano van As

  5 jaar geleden
  Waar zij is mooier dan haar dochter op die foto !! prachtig .. en 7 kinderen gebaard... awel chapeau !!!
 • Geert Van de Moortele

  5 jaar geleden
  Voor veel dames is er nog véél werk aan de winkel.
 • R2D2

  5 jaar geleden
  Prachtige dame ! Sterk karakter om een strak lichaam te bekomen én te behouden ! 7 prachtige kinderen !
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.