Het waren de Duitse media die de video uiteindelijk publiceerden in mei, wat leidde tot het ontslag van Christian Strache als vicekanselier en partijleider van FPÖ.
Volledig scherm
Het waren de Duitse media die de video uiteindelijk publiceerden in mei, wat leidde tot het ontslag van Christian Strache als vicekanselier en partijleider van FPÖ. © EPA

Zeven verdachten verantwoordelijk voor video die Oostenrijkse regering ten val bracht

In het onderzoek naar de geheime video die de Oostenrijkse rechtse regering deed vallen zijn er zeven verdachten. Dat heeft het Openbaar Ministerie van Wenen gezegd.

2 reacties

 • Jürgen Mouton

  2 jaar geleden
  Dus net als in de VS, is het belangrijker degenen te veroordelen/af te zetten die de misdaden bekent maakten, dan degenen te vervolgen die de misdaden begaan hebben. Eigenaardige wereld waarin we leven...
 • Jozef Hendrickx

  2 jaar geleden
  Het kwam Merkel goed uit om de Oostenrijkse regering ten val te brengen zodat ongestoord meer migranten Europa binnen kunnen .
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.