Volledig scherm
© AP

Zeven orka's aangespoeld op Argentijnse oostkust

Op de Argentijnse oostkust zijn zeven orka's aangespoeld. Hulpverleners slaagden erin om zes van de zwaardwalvissen op tijd weer in het water te krijgen, ze werden vervolgens door een schip naar de open zee begeleid, om te verhinderen dat ze opnieuw zouden stranden. Voor het zevende dier kwam de hulp te laat.

1 reactie

 • Rosi Y Paul

  1 jaar geleden
  90 meter lang? En 90 jaar?....
 1. Toilet voor geheim agenten van gezin Ivanka Trump kost 3.000 dollar per maand

  Toilet voor geheim agenten van gezin Ivanka Trump kost 3.000 dollar per maand

  De geheim agenten die de woning van het gezin van Ivanka Trump in de rijke wijk Kalorama in Washington, DC bewaken, moesten wel erg ver gaan om een plek te vinden om hun behoefte te kunnen doen. Hoewel ze voltijds instaan voor de veiligheid van Ivanka Trump, haar echtgenoot Jared Kushner en hun kinderen, kregen ze immers geen toegang tot hun woning om daar naar het toilet te gaan. Dat bericht de Washington Post vandaag.
 2. Van twaalf uur durende avondklok tot FFP2-masker om te winkelen: zo pakken onze buurlanden de strijd tegen besmettelijke varianten aan

  Van twaalf uur durende avondklok tot FF­P2-mas­ker om te winkelen: zo pakken onze buurlanden de strijd tegen besmette­lij­ke varianten aan

  De verschillende mutaties van het coronavirus leiden tot grote zenuwachtigheid bij wereldleiders. De maatregelen die genomen worden, verschillen echter van land tot land. In heel Frankrijk geldt vanaf morgen een avondklok van 18 tot 6 uur. In de Duitse deelstaat Beieren mag winkelen of reizen op het openbaar vervoer vanaf maandag enkel nog met een FFP2-masker. Bondskanselier Angela Merkel bestudeert of die maatregel kan uitgebreid worden naar het hele land. Een overzicht.
 1. Kristof Calvo: "Ik was het echt beu om felle oppositie te voeren"
  Play

  Kristof Calvo: "Ik was het echt beu om felle oppositie te voeren"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"