Het vliegtuigje was naar verluidt een Piper PA-32.
Volledig scherm
Het vliegtuigje was naar verluidt een Piper PA-32. © RV

“Zeven doden bij crash van vliegtuigje in Canada”

Bij de crash van een klein vliegtuig in het oosten van Canada zijn volgens de eerste berichten zeven mensen omgekomen. Onder de slachtoffers zouden ook twee kinderen zitten. Tot nu toe zijn er nog geen aanwijzingen over de oorzaak, aldus een politiewoordvoerder van de provincie Ontario. 

0 reacties

 1. Trump speecht over schietpartij in Texas: “Het bestaan van kwaad is een van de beste redenen om burgers te bewapenen”
  UPDATE

  Trump speecht over schietpar­tij in Texas: “Het bestaan van kwaad is een van de beste redenen om burgers te bewapenen”

  De Amerikaanse oud-president Donald Trump blijft er ondanks het bloedbad op een basisschool in Texas bij dat burgers wapens moeten kunnen dragen om zichzelf te verdedigen. Dat heeft hij gezegd in een speech tijdens het jaarlijkse wapenlobbycongres van de National Rifle Association (NRA). Eerder publiceerden media, waaronder ‘The Washington Post’, al passages uit zijn toespraak waaruit dat naar voren kwam.
 2. “Ik was 16 jaar toen je me ontmaagdde”: vrouw confronteert dominee voor volle kerk met seksueel misbruik
  Play

  “Ik was 16 jaar toen je me ontmaagdde”: vrouw confron­teert dominee voor volle kerk met seksueel misbruik

  Een Amerikaanse dominee heeft voor een volle kerk moeten toegeven dat hij als 38-jarige seksuele contacten had met een 16-jarig meisje. John B. Lowe (65) probeerde de zaak in eerste instantie nog te minimaliseren, maar daarna confronteerde Bobi Gephart (43) hem met het seksueel misbruik. “Ik was amper 16 jaar toen je me ontmaagdde", klonk het. De nachtmerrie zou daarna nog negen jaar blijven duren.