Bij een aanslag op Westminster Bridge en het Britse parlement, waar een ongewapende politieman neergestoken werd, vielen op 22 maart vier doden.
Volledig scherm
Bij een aanslag op Westminster Bridge en het Britse parlement, waar een ongewapende politieman neergestoken werd, vielen op 22 maart vier doden. © reuters

"Zeven aanslagen verijdeld in zeven maanden": dreiging in Groot-Brittannië nooit eerder zo hoog

De kans op een islamitische aanslag in Groot-Brittannië is nog nooit zo groot geweest als nu. Het aantal dreigingen is dit jaar "dramatisch gestegen". Het hoofd van de Britse veiligheidsdienst MI5, Andrew Parker, zei dat vandaag tijdens een toespraak in Londen.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken