De plaats van het incident.
Volledig scherm
De plaats van het incident. © Photo News

Zesjarige jongen doodgeschoten in VS na geval van verkeersagressie

Op een autoweg ten zuidwesten van de Amerikaanse stad Los Angeles is een 6-jarige jongen vrijdag doodgeschoten nadat zijn moeder het aan de stok gekregen had met een andere automobilist. Dat hebben lokale media bericht.

4 reacties

 • Rudy Dejonge

  8 maanden geleden
  Het zijn zotten ginder in de USA en dan vrije wapen handel met wapens mogen rondlopen en hoe zwaarder kaliber hoe liever .
 • Geert Van Gindertaelen

  8 maanden geleden
  weer black-white kwestie van maken?
 • Paul Geerts

  8 maanden geleden
  Jonge kinderen zijn idd vaak het slachtoffer van vuurwapengeweld, maar dan vooral in de oorlog tussen verschillende misdaadbendes.
 • Michael De Brauwer

  8 maanden geleden
  Met dank aan het recht op vrij wapenbezit kan ieder akkefietje uitmonden in een drama.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.