De plaats van het incident.
Volledig scherm
De plaats van het incident. © Photo News

Zesjarige jongen doodgeschoten in VS na geval van verkeersagressie

Op een autoweg ten zuidwesten van de Amerikaanse stad Los Angeles is een 6-jarige jongen vrijdag doodgeschoten nadat zijn moeder het aan de stok gekregen had met een andere automobilist. Dat hebben lokale media bericht.

4 reacties

 • Rudy Dejonge

  2 jaar geleden
  Het zijn zotten ginder in de USA en dan vrije wapen handel met wapens mogen rondlopen en hoe zwaarder kaliber hoe liever .
 • Geert Van Gindertaelen

  2 jaar geleden
  weer black-white kwestie van maken?
 • Paul Geerts

  2 jaar geleden
  Jonge kinderen zijn idd vaak het slachtoffer van vuurwapengeweld, maar dan vooral in de oorlog tussen verschillende misdaadbendes.
 • Michael De Brauwer

  2 jaar geleden
  Met dank aan het recht op vrij wapenbezit kan ieder akkefietje uitmonden in een drama.
 1. Russische miljardair en vriend van Poetins jongste dochter omzeilt westerse sancties en importeert ‘s werelds duurste wijnen

  Russische miljardair en vriend van Poetins jongste dochter omzeilt westerse sancties en importeert ‘s werelds duurste wijnen

  Een Russische oligarch is er de afgelopen maanden in geslaagd om de westerse sancties tegen Rusland te omzeilen en honderden peperdure flessen wijn van over de hele wereld te importeren. Dat schrijft de onafhankelijke Russische nieuwssite ‘The Insider’. Alleen al in november en december kon miljardair Alexey Repik, een vriend van de jongste dochter van president Vladimir Poetin, bijna 4 miljoen euro aan flessen wijn binnensluizen.
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.