President van de Verenigde Staten Joe Biden.
Volledig scherm
President van de Verenigde Staten Joe Biden. © ANP / EPA

Zelfs Democraten willen niet dat president Biden herkozen wordt in 2024

Hoewel de Amerikaanse president Joe Biden (80) graag voor een tweede termijn in 2024 wil gaan, is de meerderheid van de Democraten daar niet voor te vinden. Dat blijkt uit een grote peiling die persagentschap AP doorvoerde. Biden zou volgens velen te oud zijn voor de stressvolle job.

38 reacties

 • Tim Janssen

  2 maanden geleden
  Biden is de slechtste president in de geschiedenis van de Verenigde Staten samen met Jimmy Carter. Hopelijk wordt Trump terug herkozen in 2024. Een einde aan de massa-immigratie, klimaathysterie en de onwinbare oorlog tegen Rusland.
 • Jean Smeets

  2 maanden geleden
  Eric Brack, de enigste fraude die bewezen is is gepleegd in het voordeel van Trump Ik ben meer anti-Trump dan pro-Biden. Alles is beter dan Trump
 • eric brack

  2 maanden geleden
  Hij is nooit verkozen geweest, hij is er gekomen na de verkiezingsfraude !
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Biden is inderdaad te oud maar is goed omringd door een bekwaam team en zijn regering doet het stukken beter dan Trump zijn brokkenparcours. Zijn team zal hem wel wijsmaken dat hij beter de eer aan zichzelf houdt.Jammer dat vice - president Camela Harris zo weinig uitstraalt. Blinken dan maar?
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  Met alle respect maar die mens is toch iets te oud om een land als de USA te leiden denk ik.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Na het neerhalen van de spionageballon: “Biden had geen andere keuze, maar de Koude Oorlog met China lijkt begonnen”
  PREMIUM

  Na het neerhalen van de spionage­bal­lon: “Biden had geen andere keuze, maar de Koude Oorlog met China lijkt begonnen”

  “Als het incident met de neergehaalde spionageballon één zaak duidelijk maakt, dan wel dat steeds meer wijst op een Koude Oorlog tussen de VS en China, die járen en mogelijk zelfs decennia kan duren.” Zo zegt professor internationale politiek David Criekemans (UAntwerpen en KU Leuven) nadat de intussen beruchte Chinese ballon zaterdagavond door een Amerikaanse straaljager werd neergehaald. “Wat mij vooral verontrust is dat China nu nóg meer de banden met Rusland zal aanhalen.”
 3. Slangen op maandag. “De VS zijn onze vrienden, zolang het niet over geld gaat. En in de VS gaat het altijd over geld”
  PREMIUM

  Slangen op maandag. “De VS zijn onze vrienden, zolang het niet over geld gaat. En in de VS gaat het altijd over geld”

  In de schaduw van de Oekraïense oorlog ontvouwt zich geruisloos een oorlog waarvan de gevolgen veel ingrijpender zullen zijn dan de ontsporing van de energieprijzen. In alle stilte is VS-president Joe Biden een handelsoorlog gestart die Europa heel wat banen en welvaart zal kosten. Dat Europa loopt voortdurend tegen de grenzen van haar model aan, en morrelt tandeloos in de marge.