Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © getty

Zeker tien middelbare scholieren gewond bij schietpartij in stadion Alabama

In een stadion in de Amerikaanse kuststad Mobile in Alabama zijn zeker tien mensen gewond geraakt bij een schietpartij. Dat melden lokale media op basis van de politiechef. 

0 reacties

 1. Zo moeilijk is het om strenge wapenwetten in te voeren in VS: “Je kan net zo goed proberen om frieten te verbieden in België”
  PREMIUM

  Zo moeilijk is het om strenge wapenwet­ten in te voeren in VS: “Je kan net zo goed proberen om frieten te verbieden in België”

  Na elke moordende kogelregen in Amerika vragen wij Europeanen het ons vol onbegrip af: wat moet er in godsnaam gebeuren om de wapenwetten in het land van Trump even streng te maken als bij ons? Zangeres Beverly Jo Scott (60) woont hier al 35 jaar, maar groeide op in Alabama, waar iedereen die ze kende wapens in huis, in de auto of in de handtas had. "Je kan net zo goed proberen frieten te verbieden in België."
 2. Videogame-industrie pikt verwijten van Trump niet: "Games overal ter wereld gespeeld, maar niveau geweld uniek in VS”

  Videogame-industrie pikt verwijten van Trump niet: "Games overal ter wereld gespeeld, maar niveau geweld uniek in VS”

  In zijn persconferentie naar aanleiding van de twee schietpartijen in El Paso (Texas) en Dayton (Ohio), waarbij dit weekend tientallen doden vielen, wees de Amerikaanse president Donald Trump vooral met de vinger naar de videogames. Onzin, vindt de koepelorganisatie van de videogame-industrie in de Verenigde Staten. De organisatie benadrukt dat videogames in de hele wereld gespeeld worden, maar dat het niveau van geweld in Amerika uniek is.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant