Twee mannen helpen een Palestijnse vrouw die gewond is geraakt bij een betoging tegen de uitzetting van zes Palestijnse gezinnen in Jeruzalem.
Volledig scherm
Twee mannen helpen een Palestijnse vrouw die gewond is geraakt bij een betoging tegen de uitzetting van zes Palestijnse gezinnen in Jeruzalem. © EPA

Zeker negentig gewonden bij nieuw protest in Jeruzalem

UPDATEBij confrontaties tussen Palestijnse betogers en Israëlische politie in verschillende wijken in Oost-Jeruzalem zijn zaterdagavond zeker 90 gewonden gevallen. Dat meldt hulpdienst de Palestijnse Rode Halve Maan. Eerder sprak de organisatie over 53 gewonden.

  1. Bier in promotie: vrienden halen 11.760 flesjes op met tractor
    Play
    20

    Bier in promotie: vrienden halen 11.760 flesjes op met tractor

    Vrienden uit Drogteropslagen in de Nederlandse provincie Drenthe hebben optimaal geprofiteerd van een speciale aanbieding in de supermarkt. In de winkel, zo’n 15 kilometer verderop in de gemeente Gramsbergen, stond het Nederlandse bier Grolsch te koop voor 25 euro per drie kratjes. De jongens haalden 490 kratten bier op met de tractor, goed voor 6.003,49 euro. “Dit was wel extreem”, reageert supermarkteigenaar Henry Alfring over de mega-inkoop.