Nog voor de avondklok kwamen opnieuw demonstranten op straat om te betogen tegen het beleid van president Duque.
Volledig scherm
Nog voor de avondklok kwamen opnieuw demonstranten op straat om te betogen tegen het beleid van president Duque. © AFP

Zeker drie doden bij aanslag op politiepost in Colombia, regeringsprotest houdt aan

Drie politieagenten zijn omgekomen bij een aanslag met gasflessen op een politiekantoor in het Colombiaanse Santander de Quilichao. Nog eens zeven anderen raakten gewond. In hoofdstad Bogota is ondertussen de avondklok ingesteld.

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Na de honderden gewonden: Chileense politie belooft betogers niet langer met rubberkogels te beschieten

  Na de honderden gewonden: Chileense politie belooft betogers niet langer met rubberko­gels te beschieten

  Nadat er honderden gewonden gevallen zijn in Chili bij de gewelddadige confrontaties tussen betogers en veiligheidsdiensten, heeft de politie beloofd om zo veel mogelijk af te zien van het gebruik van rubberkogels. De munitie zal niet langer gebruikt worden bij betogingen, zegt de politie vandaag. Enkel in extreme gevallen zal de politie ze nog gebruiken, ‘als zij of burgers in levensgevaar verkeren’.