Mijnwerkers wachten op de resultaten van de reddingsactie nadat een explosie een mijn deed instorten in Quetta, Pakistan.
Volledig scherm
Mijnwerkers wachten op de resultaten van de reddingsactie nadat een explosie een mijn deed instorten in Quetta, Pakistan. © EPA

Zeker 23 doden bij explosie in twee koolmijnen in Pakistan

Bij twee mijnongevallen in het zuidwesten van Pakistan zijn minstens 23 mijnwerkers om het leven gekomen. Er zijn ook 11 gewonden. Dat hebben de lokale autoriteiten zondag bekendgemaakt.

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Democratisch Congreslid AOC is aanhoudende aanvallen Republikeinse collega beu: "Deze vrouw is duidelijk ziek”

  Democra­tisch Congreslid AOC is aanhouden­de aanvallen Republi­kein­se collega beu: "Deze vrouw is duidelijk ziek”

  Het Democratische Amerikaanse Congreslid Alexandria Ocasio-Cortez, alom bekend onder de afkorting AOC, heeft het helemaal gehad met de voortdurende bedreigingen en intimidatiepogingen van haar Republikeinse extreemrechtse collega Marjorie Taylor Greene. Die laatste is een fervente aanhangster van ex-president Donald Trump en de QAnon-complottheorie. Volgens AOC is Taylor Greene “duidelijk ziek” en maakt ze zich zorgen om haar mentale toestand.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser