Het gaat om een zelfmoordaanslag door twee terroristen. De daders zijn om het leven gekomen.
Volledig scherm
Het gaat om een zelfmoordaanslag door twee terroristen. De daders zijn om het leven gekomen. © AP

Zeker 20 gewonden na dubbele zelfmoordaanslag bij kerk in Indonesië

Zeker twintig mensen zijn vandaag gewond geraakt door een explosie vlakbij een kerk in de Indonesische provincie Zuid-Sulawesi. Volgens een woordvoerder van de politie is de ontploffing veroorzaakt door een bom. De hoofdminister van Veiligheid meldt dat het gaat om een zelfmoordaanslag door twee terroristen. De daders zijn bij de aanslag om het leven gekomen.

1 reactie

 • Hubert Van Herck

  1 jaar geleden
  Het 'vredelievende' geloof heeft zich alweer van zijn slechtste kant laten zien. Moest dit gebeuren aan een moskee, uitgevoerd door christenen, de wereld stond in brand. Zegt dus véél.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.