Het gaat om een zelfmoordaanslag door twee terroristen. De daders zijn om het leven gekomen.
Volledig scherm
Het gaat om een zelfmoordaanslag door twee terroristen. De daders zijn om het leven gekomen. © AP

Zeker 20 gewonden na dubbele zelfmoordaanslag bij kerk in Indonesië

Zeker twintig mensen zijn vandaag gewond geraakt door een explosie vlakbij een kerk in de Indonesische provincie Zuid-Sulawesi. Volgens een woordvoerder van de politie is de ontploffing veroorzaakt door een bom. De hoofdminister van Veiligheid meldt dat het gaat om een zelfmoordaanslag door twee terroristen. De daders zijn bij de aanslag om het leven gekomen.

1 reactie

 • Hubert Van Herck

  10 maanden geleden
  Het 'vredelievende' geloof heeft zich alweer van zijn slechtste kant laten zien. Moest dit gebeuren aan een moskee, uitgevoerd door christenen, de wereld stond in brand. Zegt dus véél.
 1. Gesprek Lavrov en Blinken afgelopen zonder akkoord over crisis Oekraïne - Lavrov roept op tot einde van “anti-Russische hysterie”

  Gesprek Lavrov en Blinken afgelopen zonder akkoord over crisis Oekraïne - Lavrov roept op tot einde van “an­ti-Russische hysterie”

  De gesprekken tussen de Amerikaanse en Russische diplomatieke leiders Anthony Blinken en Sergej Lavrov in Genève eindigden na anderhalf uur van gedachtewisseling, meldde het persbureau TASS vrijdag. Lavrov heeft het Westen opgeroepen een einde te maken aan de “anti-Russische hysterie” in het Oekraïne-conflict. Hij hoopt naar eigen zeggen dat de spanningen afnemen.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Dronken sheriff (41) rijdt politiewagen total loss tegen meer dan 200 km/u
  Play

  Dronken sheriff (41) rijdt politiewa­gen total loss tegen meer dan 200 km/u

  In de Amerikaanse staat Minnesota is ophef ontstaan nadat een sheriff onder invloed crashte met zijn overheidsvoertuig. Toen sheriff David Hutchinson (41) de controle over het stuur verloor, reed hij meer dan 200 km/u én zonder gordel. Politiebeelden tonen hoe Hutchinson vlak naast het wrak ligt. Op enkele gebroken ribben na, blijft hij wonderwel ongedeerd. Hoewel er geen andere persoon gevonden wordt, beweert Hutchinson tijdens een eerste ondervraging dat hij “niet aan het stuur zat”.