Archiefbeeld van een protest in Minsk.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een protest in Minsk. © AFP

Zeker 120 arrestaties bij anti-regeringsprotest Wit-Rusland

Bij de wekelijkse protesten tegen de regering van de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko zijn zondag zeker 120 mensen gearresteerd, meldt de mensenrechtenorganisatie Viasna.

3 reacties

 • Phil Kerkhof

  2 jaar geleden
  De Wit-Russische machthebbers zijn al aan het bekokstoven hoe ze het geplande referendum, eind 2021, kunnen vervalsen...
 • Nadine Motten

  2 jaar geleden
  Het is hier in België niet veel beter. De EU mag ook hier eens komen kijken.
 • Jan-piet Janssens

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk hoe de pers met 2 maten en gewichten gebruikt in Wit-Rusland worden betogers opgehemeld en België worden ze als imbecielen beschreven hoewel ze allemaal voor hetzelfde opkomen. Grondwettelijke rechten zijn voor iedereen!
 1. Ook onder Trump drongen Chinese ballonnen VS binnen: “Zorgwekkende tekortkoming”, aldus generaal
  Update

  Ook onder Trump drongen Chinese ballonnen VS binnen: “Zorgwek­ken­de tekortko­ming”, aldus generaal

  De Chinese ballon die vorige week het Amerikaanse luchtruim binnendrong, zorgt niet alleen voor spanningen op het wereldtoneel. Hij blijkt ook het nieuwste politieke wapen van de Republikeinen om de incompetentie van president Joe Biden aan te tonen. Zij weten het wel zeker: onder president Trump zou dit nooit gebeurd zijn. Maar verschillende bronnen melden dat Chinese ballonnen al eerder over de VS vlogen – ook toen Trump in het Witte Huis zat.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.