Rebecca Zeni, op jonge leeftijd.
Volledig scherm
Rebecca Zeni, op jonge leeftijd. © rv

Ze werkte voor de Navy en liep op de catwalk in New York, maar op haar 93ste stierf ze vreselijke dood in rusthuis: "Parasieten vraten haar levend op"

Rebecca Zeni was een knappe verschijning in haar jonge jaren. Ze was model in New York en een tv-ster. Daarvoor werkte ze voor de Navy. Maar op haar 93ste kwam ze, nu drie jaar geleden, op een trieste manier aan haar einde in een rusthuis. Verteerd door schurft, van binnenuit opgevreten door parasieten, beweert de familie. Zij dienen nu een klacht in tegen de instelling.

9 reacties

 • Heidi Werbrouck

  3 jaar geleden
  Nochtans makkelijk te behandelen in de moderne wereld, maar je moet het wel doen natuurlijk. En ja Filip, dat is zo, het laagje vernis voor de elite, Afrikaanse toestanden voor degenen die zich geen ziekteverzekering kunnen veroorloven.
 • Paul vE

  3 jaar geleden
  De erfenis zal op zijn dus moeten ze op zoek naar vers geld .
 • Filip Vanlaeken

  3 jaar geleden
  Weghalen ? Rondhotsen met een 90jarige die schurdt heeft ? Ik vrees dat dat ook geen goed idee is. Soms denk je dat de VSA een beetje Afrika is met een laagje vernis.
 • Hendrik Goris

  3 jaar geleden
  Wacht tot jullie zelf het meemaken.
 • chelle db

  3 jaar geleden
  Dat die familie haar daar heeft laten zitten, dat noem ik nalatigheid. Ik had haar zeker naar huis gehaald terwijl ik het tehuis een proces aandeed en ondertussen zocht ik wel een andere plaats. En dat het niet gaat omdat je werkt is een heel flauw excuus; dit is je moeder die je hele leven voor je heeft gezorgd; het zou over je lijk moeten zijn dat je haar daar laat creperen!
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee