Archiefbeeld Italiaanse politie
Volledig scherm
Archiefbeeld Italiaanse politie © Getty Images

Ze stelen zijn Rolex in Napels: “Hij achtervolgt hen en rijdt hen dood”

Twee horlogedieven zijn vrijdagavond doodgereden in de buurt van Napels na een wilde achtervolging. Net daarvoor hadden ze een Rolex (ter waarde van 20.000 euro) van een automobilist gestolen en waren weggevlucht op de scooter. De eigenaar van het horloge zette de achtervolging in en ramde de dieven, zo vermoedt de politie. Zij waren op slag dood.

14 reacties

 • kristiaan durnez

  1 jaar geleden
  goed zo, anders worden ze toch niet gestraft , we zien wat er gebeurt in Belgie met daders(gaan vrijuit) en slachtoffers (zitten met de gebakken peren)
 • Eddy Wouters

  1 jaar geleden
  Geen medelijden, en zeker niet als ze hem bedreigden met een pistool. Het is normaal dat je terug wil wat ze je hebben afgenomen en als ze niet willen stoppen is dit de enige manier. Eigen schuld...
 • karin verwimp

  1 jaar geleden
  Opgekuist staat netjes. Geef die man een medaille.
 • jo Dierickx

  1 jaar geleden
  Een mensenleven is natuurlijk meer waard dan een rolex, maar ik heb geen greintje medelijden met de dieven !
 • Lou Bakker

  1 jaar geleden
  Ook het beroep van dief is niet zonder risicos. Misschien een les voor andere dieven ?
 1. Alweer prominente Rus overleden in mysterieuze omstandigheden: oud-rector (72) valt van trap in Moskou
  Buitenland

  Alweer prominente Rus overleden in mysterieu­ze omstandig­he­den: oud-rec­tor (72) valt van trap in Moskou

  Het lijstje met omgekomen prominente Russen is weer wat langer geworden. Afgelopen woensdag overleed Anatoly Gerashchenko op 72-jarige leeftijd na de val van een trap in Moskou. Gerashchenko stond jarenlang aan het hoofd van het Moscow Aviation Institute (MAI) in Moskou. De staatsuniversiteit voor luchtvaarttechnologie heeft banden met het Russische ministerie van Defensie en heeft het overlijden bevestigd. Buitenlandse media merken op dat het gaat om het zoveelste onverwachte overlijden van een hooggeplaatste Rus sinds de Russische invasie van Oekraïne op 24 februari.