Archiefbeeld Italiaanse politie
Volledig scherm
Archiefbeeld Italiaanse politie © Getty Images

Ze stelen zijn Rolex in Napels: “Hij achtervolgt hen en rijdt hen dood”

Twee horlogedieven zijn vrijdagavond doodgereden in de buurt van Napels na een wilde achtervolging. Net daarvoor hadden ze een Rolex (ter waarde van 20.000 euro) van een automobilist gestolen en waren weggevlucht op de scooter. De eigenaar van het horloge zette de achtervolging in en ramde de dieven, zo vermoedt de politie. Zij waren op slag dood.

15 reacties

 • kristiaan durnez

  6 maanden geleden
  goed zo, anders worden ze toch niet gestraft , we zien wat er gebeurt in Belgie met daders(gaan vrijuit) en slachtoffers (zitten met de gebakken peren)
 • Eddy Wouters

  6 maanden geleden
  Geen medelijden, en zeker niet als ze hem bedreigden met een pistool. Het is normaal dat je terug wil wat ze je hebben afgenomen en als ze niet willen stoppen is dit de enige manier. Eigen schuld...
 • karin verwimp

  6 maanden geleden
  Opgekuist staat netjes. Geef die man een medaille.
 • eddy van dorst

  6 maanden geleden
  Geen grimmel medelijden integendeel.Vrij spraak voor deze man die zich niet laat beroven door crapul
 • Jo DIERICKX

  6 maanden geleden
  Een mensenleven is natuurlijk meer waard dan een rolex, maar ik heb geen greintje medelijden met de dieven !
 1. Roadtrip door VS eindigt in nachtmerrie: Gabby (22) spoorloos verdwenen. Videobeelden tonen hoe politie hen nog tegenhield na ruzie
  Play

  Roadtrip door VS eindigt in nachtmer­rie: Gabby (22) spoorloos verdwenen. Videobeel­den tonen hoe politie hen nog tegenhield na ruzie

  Florida is in de ban van de mysterieuze verdwijning van een YouTubester tijdens een roadtrip met haar verloofde. Politie en familieleden van de jongedame vermoeden dat de vriend van Gabrielle Petito (22) meer weet, maar hij blijft zich voorlopig in stilzwijgen hullen. De zaak krijgt grote media-aandacht omdat het verliefde stel op sociale media zelf uitvoerig uitpakte met hun wilde avonturen.
 2. Volledig ingepakte verpleegster vertroetelt baby Matteo: een foto die heel Italië ontroert

  Volledig ingepakte verpleeg­ster vertroe­telt baby Matteo: een foto die heel Italië ontroert

  De kleine Matteo moet een spoedoperatie ondergaan in het kinderziekenhuis van de Italiaanse stad Ancona. Zijn moeder kan er niet bij zijn omdat ze besmet is met het coronavirus. Een verpleegster belooft: “Ik zal zorg dragen voor je zoontje tot hij weer beter is”. De pakkende foto is ondertussen viraal gegaan en hét symbool geworden van de zorg in coronatijden. Het is de foto die heel Italië ontroert én koestert.
 1. Experts VS tegen extra coronaprik voor 16-plussers

  Experts VS tegen extra coronaprik voor 16-plus­sers

  Een onafhankelijk adviescomité van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA is in grote meerderheid tegen toediening van een extra coronavaccin aan alle Amerikanen die al volledig zijn ingeënt met het vaccin van Pfizer/BioNTech. Leden van de commissie keerden zich na urenlange presentaties tegen de zogeheten boostershots voor mensen vanaf 16 jaar. De regering wil daar komende maandag op grote schaal mee beginnen, maar de deskundigen adviseren alleen een noodvergunning te geven voor vaccinaties aan 65-plussers en mensen die veel risico lopen ziek te worden.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).