Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ze beschuldigen hem zelfs van plagiaat”

Hij scoorde hoge punten op zijn examens, nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) klaar zijn met zijn studies aan de Technische Universiteit Eindhoven. Maar gisteren beslisten zijn ouders om onmiddellijk te stoppen. Een beschuldiging van plagiaat was er teveel aan, aldus vader Alexander.

58 reacties

 • Jaak Casteleyn

  2 jaar geleden
  Dat ventje gaat ook nooit weten wat een mooi jeugdleven inhoud, later gaat hij dat zich zeker nog beklagen.
 • Edith Kesteleyn

  2 jaar geleden
  Niks erg, zo een talent kan toch op een andere universiteit terecht!
 • Sara Peeters

  2 jaar geleden
  Had hem van de eerste keer naar Engeland gestuurd, Engels kan hij beter als een docent Engels. Ja als hij zelf zijn doctoraat wil halen voor zijn 10 de verjaardag zal je toch snel moeten zijn. Ik denk dat Nasa ook met hem wil werken. Hij kan voor veel doorbraken zorgen in de technologie. Dom van Eindhoven! Mensen zever toch niet over hoe hij moet zijn en gedragen hij heeft geen brein zoals dat van een 9 jarige. Laat hem gewoon doen waar hij goed in is!
 • Obi Williams

  2 jaar geleden
  Wat een afgunst weer hier van zoveel mensen.
 • Claudia Rosseel

  2 jaar geleden
  Je kan een slim kind op korte termijn veel leren, zeker als je het thuis houdt en zeer gericht onderwijst. Alleen weet ik niet of het op termijn wel zo'n goede zaak is om het in zijn jeugd zo sterk van leeftijdsgenoten te isoleren en als ouder zo'n prominente plaats te claimen in zijn leven. Daar hangt volgens mij ooit wel een prijskaartje aan vast.