President Donald Trump neemt ostentatief zijn mondmasker weg.
Volledig scherm
President Donald Trump neemt ostentatief zijn mondmasker weg. © REUTERS

Zanger die ook Trumps steroïden kreeg: “Ik begrijp zijn euforische Chuck Norris-gevoel, maar het is vals: dit is een drug”

“Ik voelde mij beter dan twintig jaar geleden”, zegt de Amerikaanse zanger Andrew Leahey, die bewust de woorden van Trump in de mond neemt. Leahey kreeg jaren geleden, net als de president, dexamethason toegediend. Hij weet uit eigen ervaring hoe euforisch en onoverwinnelijk het medicijn hem maakte. “Het was een mirakelmiddel, maar het gaf een vals gevoel van kracht. Het was een steroïde, een drug.”

14 reacties

 • Rael Rhanouti

  1 jaar geleden
  Oei, oei, en hij dacht al dat hij Hercules was. Nu gaat hij denken dat hij moeder aarde in één hand heeft en de zon in de andere heeft.
 • lars vandenberge

  1 jaar geleden
  Dus bij een mogelijk 2de debat: een drugstest voor Trump.
 • Rachel Cousse

  1 jaar geleden
  Zeer goed dat deze persoon zijn verhaal doet, hopelijk leert men hiervan. En het is juist wat Andrew Leahey zegt, hij is een zanger, Trump heeft het lot van miljoenen mensen in handen, gezien hij niet van de slimste is en momenteel onder de drugs zit is hij een levende tijdbom.
 • egbert vansteenstraeten

  1 jaar geleden
  Maar is Corona uit zijn lijf?? Daar gaat het om. Denk dat er veel zijn die met plezier een paar weken euforisch waren als hen dat geholpen had!! Trump bashen blijft gewoon duren.
 • Davy Mangelings

  1 jaar geleden
  Dit komt op een perfect moment, net voor de verkiezingen Nice move Mr trump